Skip to content
Where to Cop

Where to Cop: Nike Air Max 1 LX WMNS ‘Rugged Orange’

2 augustus 2023 13:45
Where to Cop: Nike Air Max 1 LX WMNS ‘Rugged Orange’

Nike Air Max fans opgelet! Vanaf 4 augustus 2023 staat er een nieuwe geweldige Nike AM1 release op jullie te wachten. We hebben het hier natuurlijk over de Air Max 1 LX WMNS ‘Rugged Orange’! Lees snel verder en ontdek bij welke retailers je deze sneaker kunt scoren!

Nike Air Max 1 LX WMNS ‘Rugged Orange’ | FD2370-100

De Nike Air Max 1 LX WMNS ‘Rugged Orange’ is een ware must-have voor je sneakercollectie. Of je nu een dagelijkse streetwear look creëert of een fashion statement wilt maken, met deze Air Max loop je gegarandeerd vol zelfvertrouwen door de straten!

Nike Air Max 1 LX WMNS 'Rugged Orange' | FD2370-100
Nike Air Max 1 LX WMNS 'Rugged Orange' achterkant

Het bovenwerk van deze Air Max 1 schittert in een opvallende kleurencombinatie van Rugged Orange, Sail, Orewood en Brown-Sundial. Zo biedt de Sail mesh basis ademend vermogen, terwijl de Orewood-overlays zijn vervaardigd uit getrommeld leer voor een luxe uitstraling.

Verder vormt de Rugged Orange mudguard een prachtige aanvulling op het bovenwerk, terwijl dezelfde oranje tint wordt gebruikt voor de Swoosh en de merkelementen op de hiel en de tong. Tot slot voegen de Bron-Sundial accenten rond de oogjes en buitenzool een chique touch toe aan het geheel.

Nike Air Max 1 LX WMNS 'Rugged Orange' hiel en NIKE logo
Nike Air Max 1 LX WMNS 'Rugged Orange' kleurrijke buitenzool

Deze unieke mix van kleuren en materialen creëert een schoen die zowel stijlvol als opvallend is. Hierdoor maak je met elke stap een modieus statement!

Where to Cop

Zoals hierboven genoemd is deze Nike Air Max 1 verkrijgbaar vanaf 4 augustus 2023 bij verschillende retailers. Om het jou gemakkelijk te maken hebben we hieronder alle verkooppunten op een rijtje gezet!

Bovendien vind je er alle marktplaatsen waar je de schoen kunt verkrijgen, wanneer je geen geluk hebt bij de release.