Skip to content
Where to Cop

Where to Cop: Nike Air Max 1 ‘Deep Royal Blue’ & ’87 WMNS Pale Ivory’

7 augustus 2023 12:37
Where to Cop: Nike Air Max 1 ‘Deep Royal Blue’ & ’87 WMNS Pale Ivory’

Op 8 augustus 2023 staan twee grote releases op je te wachten. Zowel de Nike Air Max 1 ‘Deep Royal Blue’ als de 87 WMNS ‘Pale Ivory’ zal namelijk releasen! Waar je beide sneakers kunt scoren, ontdek je hieronder.

Nike Air Max 1 ‘Deep Royal Blue’ | FD9082-100

Nike Air Max 1 'Deep Royal Blue' | FD9082-100
Nike Air Max 1 'Deep Royal Blue' hiel

Het onderscheidende kleurenschema met Deep Royal Blue, subtiel gecombineerd met een basis van helder wit mesh, maakt deze schoen een echte blikvanger. Het gebruik van zwart voor de iconische Swoosh en andere accenten zorgt daarnaast voor een prachtig contrast en geeft de schoen een extra vleugje stijl.

Vervaardigd met oog voor kwaliteit, biedt deze Nike Air Max 1 een bovenwerk dat gemaakt is uit hoogwaardige materialen zoals leer en mesh. Deze combinatie garandeert niet alleen ademend vermogen, maar ook een duurzame constructie die lang meegaat.

Maar wat deze sneaker echt onderscheidt, is zijn veelzijdigheid. Of je nu een gedurfde uitstraling wilt creëren of gewoon je dagelijkse outfits wilt verfraaien, de Nike Air Max 1 ‘Deep Royal Blue’ past bij elke gelegenheid!

Nike Air Max 1 'Deep Royal Blue' toe box
Nike Air Max 1 'Deep Royal Blue' details

Nike Air Max 1 87 WMNS ‘Pale Ivory’ | DZ2628-101

Nike Air Max 1 87 WMNS 'Pale Ivory' | DZ2628-101
Nike Air Max 1 87 WMNS 'Pale Ivory' hiel

Met de ton-sur-ton kleurstelling gaat ook de Nike Air Max 1 87 WMNS ‘Pale Ivory’ moeiteloos op in elke outfit.

Het bovenwerk van de schoen is vervaardigd uit ademend wit mesh en wordt verfraaid met suède overlays in een zachte ‘Pale Ivory’-tint. De duurzame ‘Sandrift’ suède mudguard voegt niet alleen extra stevigheid toe, maar geeft de schoen ook een vleugje luxe. De donkere tint die gebruikt wordt voor de Swoosh en merkelementen zorgt voor een opvallend contrast dat de aandacht trekt.

Verder geeft het satijnen materiaal rond de kraag een elegant accent toe aan de schoen, terwijl de Sail tussenzool het ontwerp perfect afwerkt. Binnenin biedt de gepatenteerde Air Max demping een ongeëvenaard comfort en ondersteuning voor de hele dag.

Stijlvol en comfortabel, deze sneaker is een prachtige toevoeging aan elke schoenencollectie. Met zorgvuldige aandacht voor detail is dit een schoen die je elke dag wilt dragen!

Nike Air Max 1 87 WMNS 'Pale Ivory' toe box
Nike Air Max 1 87 WMNS 'Pale Ivory' details

Where to Cop

Zoals je eerder hebt kunnen lezen, zal zowel de ‘Deep Royal Blue’ als de 87 WMNS ‘Pale Ivory’ releasen op 8 augustus 2023. Hieronder vind je een uitgebreide lijst van retailers waar je beide sneakers kunt scoren.

Bovendien vind je een lijst van marktplaatsen waar je de schoenen nog kunt verkrijgen wanneer het bij de release niet lukt.

We verwachten in augustus 2023 nog een release van deze colorways bij meer retailers, dus houd daarom de Sneakerjagers releasekalender in de gaten voor alle informatie!