Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Nike Air Max 1 Corduroy PRM ‘Coral Stardust’

25 mei 2023 12:00
Where to cop: Nike Air Max 1 Corduroy PRM ‘Coral Stardust’

Op 26 mei 2023 brengt Nike een nieuwe premium Air Max 1 Corduroy uit genaamd de ‘Coral Stardust’. De nieuwe colorway zal verkrijgbaar zijn bij verschillende retailers en via enkele raffles. In dit artikel krijg je alle informatie over de nieuwe colorway en een overzicht met waar je de sneaker kunt coppen.

Nike Air Max 1 Corduroy PRM ‘Coral Stardust’ | FB8915-600

Nike

De nieuwe colorway van de Nike Air Max 1 maakt gebruik van een ribbelige stof die, je raadt het al corduroy heet. Eerder dit jaar zagen we een vergelijkbare AM1 uitkomen genaamd Nike Air Max 1 Corduroy ‘Baltic Blue’. Nu komt de roze variant van de sneaker uit die gebruik maakt van premium materialen.

De ‘Coral Stardust’ heeft een gedurfd en speels uiterlijk. Het bovenwerk komt in een overheersend koraal roze kleur, inclusief de veters. Het tonglabel en de Swoosh maken gebruik van de kleur oranje dat een pop of colour creëert. De kraag komt in een bordeauxrode kleur, evenals het Nike Air logo op de hiel.

Where to cop

De kenmerkende Nike Air Max 1 Corduroy PRM ‘Coral Stardust’ komt uit op 26 mei 2023 stipt om 09:00 uur. Let op! Sommige stores releasen de sneaker later en sommige raffles beginnen op alternatieve tijden. Bekijk het onderstaande overzicht goed of ga direct naar onze release kalender.

Nike Air Max 1 Corduroy PRM 'Coral Stardust'

FB8915-600 · Prijs vanaf €50,-

Naar alle aanbieders

Dit is het overzicht van alle stores waar je de opkomende AM1 silhouet kan bemachtigen. Mocht je toch hebben misgegrepen tijdens de release, dan zal de sneaker ook nog beschikbaar zijn via verschillende marktplaatsen. Blijf op de hoogte van deze release en vele andere via onze release kalender.