Skip to content
Where to Cop

Where to Cop: Nike Air Max 1 ’86 ‘Blue Safari’

14 juni 2023 20:45
Where to Cop: Nike Air Max 1 ’86 ‘Blue Safari’

De Nike Air Max 1 ’86 ‘Blue Safari’ zal op 16 juni 2023 om 09:00 releasen bij Nike SNKRS en geselecteerde retailers. De Big Bubble wordt uitgebracht in een verfrissende kleur en een mix van materialen. Wil je deze must have graag toevoegen aan je sneakercollectie? Bekijk dan nu hieronder waar je deze Air Max 1 kunt kopen!

Nike Air Max 1 ’86 ‘Blue Safari’ | DV7525-001

Nike Air Max 1 '86 'Blue Safari'
Nike Air Max 1 Blue Safari

Ook de Nike Air Max 1 ’86 ‘Blue Safari’ is er weer één die direct de aandacht trekt. Dit keer is het een subtiel lichtblauw kleurenpalet dat de sneaker een frisse en eigentijdse uitstraling geeft. Daarnaast combineert de schoen de materialen mesh, suède en leer. Hierdoor biedt de schoen ongeëvenaarde duurzaamheid en comfort!

Nike Air Max 1 '86 'Blue Safari' mudguard
Nike Air Max 1 'Blue Safari' vergeelde middenzool

Een van de meest opvallende kenmerken van de Air Max 1 ‘Blue Safari’ is natuurlijk de iconische Safari print op de mudguard. Dit ontwerp is ontworpen door niemand minder dan de beroemde Tinker Hatfield. Een naam die synoniem staat voor revolutionaire schoenenontwerpen. De Safari print voegt net dat beetje extra toe aan de anders zo verfijnde esthetiek van de Air Max 1. Een echte eyecatcher dus!

Nike Air Max 1 '86 'Blue Safari' achterkant
Nike Air Max 1 '86 'Blue Safari' bovenwerk

Tot slot heeft Nike ervoor gekozen om de middenzool van de AM1 ‘Blue Safari’ te vergelen. Dit subtiele, maar doordacht detail geeft de sneaker een vintage uitstraling. Hierdoor past de AM1 perfect bij zowel moderne streetwear als klassieke looks.

Where to Cop

Op 16 juni 2023 wordt de nieuwste colorway van de Nike Air Max gereleased! Houd er rekening mee dat de tijden kunnen variëren bij verschillende retailers en raffles. Om ervoor te zorgen dat je geen enkele kans mist, hebben we hieronder de volledige lijst met retailers voor je verzameld.

Onthoud ook dat je de Nike Air Max 1 ‘Blue Safari’ kunt scoren op verschillende marktplaatsen na de release. Vergeet ook niet onze Sneakerjagers releasekalender te raadplegen voor een overzicht van andere komende populaire releases!