Skip to content
Where to Cop

Where to Cop: Bad Bunny x adidas Campus ‘Brown’

27 juli 2023 14:33
Where to Cop: Bad Bunny x adidas Campus ‘Brown’

Op zaterdag 29 juli 2023 wordt de Bad Bunny x adidas Campus ‘Brown’ gedropt. De sneaker wordt bij verschillende retailers gedropt. Let op: de tijdstippen van de release kunnen per shop verschillen. Bekijk hieronder de release informatie van de sneaker en mis de drop niet!

Bad Bunny x adidas Campus ‘Brown’ l ID2529

Rapper Bad Bunny breidt zijn samenwerking met adidas uit met een volgende colorway van het Campus silhouet. De sneaker komt in een warme kleurencombinatie, bestaande uit oker- en bruintinten.

adidas

De adidas Campus vindt zijn oorsprong in de basketbalvelden van de jaren 80. Het tijdloze en stijlvolle design van de sneaker maakt het een populair silhouet dat niet mag ontbreken in de garderobe van een sneakerfan.

De Bad Bunny x adidas Campus ‘Brown’ heeft een klassiek ontwerp en komt met een gewatteerde kraag voor maximaal comfort. De verstevigingen bij de hiel, koordachtige veters en het lichtbruine suède dat een subtiel contrast vormt met de donkerbruine tint, geven de sneaker een unieke uitstraling.

Daarnaast is de Campus ‘Chalky Brown’ voorzien van een rubberen zool en de klassieke donkerbruine drie strepen aan de zijkanten, klassieke dubbele tongen en het Bad Bunny-logo op de tong en binnenzool. De sneaker wordt geleverd met een extra paar veters.

De kleurencombinatie weerspiegelt Benito’s persoonlijke stijl en toont niet alleen zijn muzikale invloed, maar ook de modestijl van de artiest. De warme kleuren harmoniëren perfect en zijn makkelijk te combineren. Hierdoor is het mogelijk om deze sneaker altijd en overal te dragen.

Where to cop?

Mocht je de Bad Bunny x adidas Campus ‘Brown’ willen bemachtigen, zorg dan dat je klaar zit op 29 juli 2023! De sneaker is vanaf die dag verkrijgbaar in de adidas CONFIRMED-app, op BadBunny.com en bij diverse retailers voor een prijs van € 160. Hieronder vind je een lijst met alle winkels waar je de sneaker kunt kopen.

Heb je de release gemist? Geen zorgen, de Bad Bunny x adidas Campus ‘Brown’ zal ook verkrijgbaar zijn op een aantal marktplaatsen.

De releasekalender van Sneakerjagers houdt je altijd op de hoogte van deze en vele andere sneaker releases. Zo mis je nooit meer een belangrijke drop!