Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Air Jordan 4 Retro ‘Thunder’

11 mei 2023 16:46
Where to cop: Air Jordan 4 Retro ‘Thunder’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

De Air Jordan 4 Retro ‘Thunder’ komt weer terug! De originele colorway verscheen in 2006 en nu kunnen we op 13 mei 2023 weer proberen om ons eigen paartje scoren. De ‘Thunder’ komt uit in reguliere, GS, PS en TD maten.

Lees in dit artikel alles over de opkomende release.

Air Jordan 4 Retro ‘Thunder’ | DH6927-017

Nike

Het is maar liefst 17 jaar geleden dat de originele release van de AJ4 ‘Thunder’ plaatsvond. De sneaker werd met gelimiteerde oplage uitgebracht en stond geheel in teken van het racingteam van Michael Jordan. Naast dat Michael een basketbal legende is, affiniteit had met zowel honkbal als golfen, sprak de motorsport het multitalent ook aan.

De geliefde ‘Thunder’ komt met een zwarte suéde basis. Over de gehele sneaker zie je de opvallende kleur geel terugkomen. De tong en middenzool komen in de felgele kleur, evenals de details op het veterpand. De Air Jordan 4 is een release waar vele liefhebbers om staan te popelen.

Where to cop?

De Air Jordan 4 Retro ‘Thunder’ zal op 13 mei 2023 uitkomen om stipt 09:00 uur bij verschillende retailers. Druk op een van de onderstaande shops voor meer release informatie.

Nike
Offspring
Snipes
Foot Locker

Raffles

Ook zal de iconische colorway verloot worden via verschillende raffles. Een raffle is een soort loting, je schrijft je in en als je wordt uitgeloot mag jij de ‘Thunder’ shoppen!

Let op! De tijden wanneer je je kan inschrijven bij de raffles kunnen verschillen. Klik alvast op een van de onderstaande lotingen om te zien of je je al kan inschrijven. Ook hier dropt de sneaker op 13 mei 2023.

Sneakersnstuff
BSTN
End Clothing
size?
Footdistrict
One Block Down

Marktplaatsen

Toch misgegrepen bij de release? Geen zorgen de nieuwe Air Jordan 4 zal ook na de release bij de onderstaande marktplaatsen verschijnen.

Where to cop? – GS sizing

De Air Jordan 4 Retro ‘Thunder’ zal ook in GS sizing uitkomen bij de onderstaande retailers. GS staat voor grade school wat weer lagere school betekent. GS sizes gaan maat 35.5 t/m 40. De GS-sizing zal ook op 13 mei 2023 gereleased worden.

Nike
Foot Locker
Offspring
apshaltgold
size?
Snipes
FOOTDISTRICT
Afew Store

Raffles – GS sizing

Bij End Clothing en bij Kickz kan je je inschrijven voor een raffle voor de Air Jordan 4 Retro GS ‘Thunder’. Klik op een van de twee afbeeldingen om je alvast in te schrijven.

End Clothing
Kickz

Marktplaatsen – GS sizing

Ook zullen de GS-sizes na de release beschikbaar zijn bij de onderstaande marktplaatsen. Bekijk de shops hieronder.

StockX
Flight Club
eBay

Where to cop? – PS sizing

Naast volwassen maten en GS sizing komt de ‘Thunder’ ook uit in PS maten. PS is de afkorting voor pre school wat vertaalt naar kleuterschool. PS maten gaan van maat 27.5 tot 35. Evenals de voorgaande varianten, dropt de PS-sizing ook op 13 mei 2023.

Raffle – PS sizing

Bij de onderstaande stores kan je meedoen aan een raffle voor de PS-sizing. Klik op een van de afbeeldingen om je alvast in te schrijven.

Marktplaatsen – PS sizing

Als het niet gelukt is om de Air Jordan 4 Retro ‘Thunder’ te coppen, kan je de sneaker altijd halen via een van de hieronder afgebeelde marktplaatsen.

Where to cop? – TD

Ten slotte kan je zelfs voor de aller kleinste de AJ4 ‘Thunder’ halen! De TD-maten gaan van maat 16 tot en met 27. Ook deze kleine uitgave dropt op 13 mei 2023 om 09:00 uur.

Raffles – TD

Bij Sneakersnstuff kan je meedoen aan een raffle voor de TD sizing. Schrijf je via de knop hieronder in.

Marktplaatsen – TD

Na de release kan je de AJ4 ook terug vinden bij marktplaatsen zoals eBay of StockX.

Dit zijn alle stores en raffles waar je de Air Jordan 4 Retro ‘Thunder’ op 13 mei 2023 kan vinden. Let op: de release staat om 09:00 uur gepland. Vergeet dus niet de wekker te zetten! Klik op de onderstaande om naar de release kalender te gaan. Met onze release kalender blijf je op de hoogte over de nieuwste veranderingen rondom de drop.

Wij wensen je veel succes met het bemachtigen van dit paartje!