Skip to content
Upcoming

Where to cop: Air Jordan 1 Low SE ‘Diamond Shorts’

21 februari 2022 21:00
Where to cop: Air Jordan 1 Low SE ‘Diamond Shorts’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

Jordan Brand releases zijn inmiddels niet meer weg te denken en ook deze week zijn er weer een aantal gewilde releases in aantocht, waaronder de Air Jordan 1 Low SE ‘Diamond Shorts’. Het zwart met witte color palette is niet nieuw voor het silhouet, maar de lay-out is dat wel! Op dinsdag 22 februari om 9.00 uur zal de ‘Diamond Shorts’ releasen via de Nike website. Wil je weten waar de schoen nog meer te koop is? Lees dan vooral verder!

Air Jordan 1 Low SE ‘Diamond Shorts’ | DH6931-001

De Air Jordan 1 Low SE ‘Diamond Shorts’ komt in een zwart met witte colorway. Door het gebruik van deze twee kleuren is de sneaker overal mee te matchen.

Air Jordan 1 Low SE Diamond
Air Jordan 1 Low SE Diamond Shorts

Het bovenwerk is voor het grootste gedeelte gemaakt van zwart nubuck. De andere delen zijn van wit leer. Dit is te zien op de neus, de swoohes en de heeloverlay.

Air Jordan 1 Low SE 'Diamond Shorts'
Air jordan 1 low SE zijkant

Het Wing logo op de heel komt in dezelfde zwarte kleur als het nubuck. Ook de veters komen in deze kleur. Een opvallend detail is dat de zool van de schoen half doorschijnend lichtgrijs is.

Air jordan 1 adem detail
Air jordan 1 low SE diamant

De neus heeft perforaties die de schoen laten ademen. Nog een leuk detail is dat de Jumpman op de tong is ingesloten door een diamant, die al eerder verscheen op basketbalshorts van Jordan Brand.

Where to cop?

De ‘Diamond Shorts’ zal uitkomen op 22 februari 2022. Als je dit paartje wilt scoren vergeet dan niet je wekker te zetten want de sneaker zal om stipt 9.00 uur op de website van Nike releasen. Klik op de afbeelding hieronder om doorverwezen te worden naar de website!

Nike where to cop air jordan 1 low
Nike

Marktplaatsen

Mocht je de release gemist hebben? Geen probleem! Het paartje is namelijk ook te koop via StockX en eBay. Klik op de shops hieronder om door te gaan naar de website!

StockX Diamond Shorts
StockX
diamond low eBay
eBay

Voor een compleet overzicht kun je op de button hieronder klikken. De Air Jordan 1 Low SE ‘Diamond Shorts’ zal dinsdag 22 februari 2022 releasen om 9.00 uur. Wij wensen jullie alvast heel veel succes met het scoren van de sneaker.

Air Jordan 1 Low SE 'Diamond Shorts'

DH6931-001 · Prijs vanaf €109,-

Naar alle aanbieders