Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Air Jordan 1 Low ‘Black Cement’

22 juni 2023 15:15
Where to cop: Air Jordan 1 Low ‘Black Cement’

De Air Jordan 1 Low dropt binnenkort in een ‘Black Cement’ colorway. De sneaker komt met Nike’s signature ‘Elephant’ print die vaak gespot kan worden op de Air Jordan 3. De Air Jordan 1 Low ‘Black Cement’ dropt op zaterdag 24 juni 2023 om stipt 09:00 uur bij diverse retailers.

Bekijk hier het volledige overzicht.

Air Jordan 1 Low ‘Black Cement’ l CZ0790-001

Air Jordan 1 Low 'Black Cement'
Foto’s Nike
Air Jordan 1 Low 'Black Cement'

Nike komt met een nieuwe Air Jordan 1 Low release. De Air Jordan 1 Low ‘Black Cement’ doet denken aan de Air Jordan 1 High Retro OG ‘White Cement’ die eerder dit jaar gereleased werd en combineert dezelfde kleuren met de welbekende ‘Elephant’ print.

Air Jordan 1 Low 'Black Cement'
Air Jordan 1 Low 'Black Cement'

De ‘Elephant’ print, die op de mudguard, hiel en vetertags is geplaatst, is ontworpen door niemand minder dan Tinker Hatfield. Tijdens het ontwerpproces van de Air Jordan 3, ontbrak er volgens Hatfield nog iets aan de sneaker. De ‘Elephant’ print gaf de Air Jordan 3 een chique look en is tot op de dag van vandaag een signature detail op de sneaker, die nu ook op de Air Jordan 1 Low verschijnt.

Air Jordan 1 Low 'Black Cement'
Air Jordan 1 Low 'Black Cement'

De Air Jordan 1 Low ‘Black Cement’ heeft een zwart, leren upper. Op het middenpaneel is een witte Swoosh geplaatst en op de hiel is het Wing logo gezet. De vergeelde middenzool geeft de sneaker een retro uitstraling. De sneaker komt met een paar witte en zwarte veters.

Where to cop

De Air Jordan 1 Low ‘Black Cement’ dropt op zaterdag 24 juni 2023 om stipt 09:00 uur. De sneaker zal bij verschillende retailers te verkrijgen zijn. Om er voor te zorgen dat je geen enkele kans mist, hebben we een volledig overzicht met de retailers voor je op een rijtje gezet.

De Air Jordan 1 Low ‘Black Cement’ is ook te verkrijgen via een raffle. Schrijf je in bij de desbetreffende shop en maak kans op een paar. Mocht je de release toch gemist hebben, neem dan een kijkje bij een van de marktplaatsen.