Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Action Bronson x New Balance 990v6 ‘Lapis Lazuli’ – Made in USA

28 juni 2023 21:21
Where to cop: Action Bronson x New Balance 990v6 ‘Lapis Lazuli’ – Made in USA

We hebben een enige tijd moeten wachten, maar nu is hij eindelijk hier, de Action Bronson x New Balance 990v6 ‘Lapis Lazuli’ Made in USA! Op 30 juni 2023 om 09:00 uur zal de nieuwe colorway uitkomen bij verschillende retailers en via diverse raffles.

Lees hier alles over de ‘Lapis Lazuli’ en vind een overzicht van waar je de sneaker kan coppen!

Action Bronson x New Balance 990v6 ‘Lapis Lazuli’ – Made in USA | M990AC6

New Balance

New Balance en Action Bronson werken al enige tijd samen, hun eerste samenwerking gaat al the way back terug naar 2015, met de limited edition 577 Made in UK x Action Bronson. Naast het feit dat de 39-jarige Amerikaan steeds vaker te zien is in de sneaker scene mag hij zich ook een rapper, worstelaar, presentator en chef noemen.

Zoals we van de Bronson collabs gewend zijn, is de opkomende samenwerking erg kleurrijk. Verschillende tinten van blauw worden gecombineerd op het model, dit omdat de sneaker is vernoemd naar een diepblauwe edelsteen genaamd de lapis lazuli.

Bekijk hier de eerdere samenwerking tussen NB en Bronson die eind april 2023 uitkwam.

De ‘Lapis Lazuli’ wordt omschreven als erg comfortabel, dit komt door de New Balance ENCAP tussenzool in combinatie met FuelCell schuim zool. Ook mixt de sneaker verschillende materialen, leer, mesh en suède zijn onder andere terug te vinden op de Action Bronson x New Balance samenwerking.

Where to cop

De Action Bronson x New Balance 990v6 ‘Lapis Lazuli‘ zal droppen op 30 juni 2023 om stipt 09:00 uur. Om ervoor te zorgen dat jij de grootste kans hebt om deze unieke collab te bemachtigen hebben wij alle retailers en raffles voor je op een rijtje gezet. Ook na de release zal de sneaker nog verkrijgbaar zijn via diverse marktplaatsen.

Check regelmatig de kalender op onze website om op de hoogte te blijven van deze release en vele andere! Druk op de onderstaande knop.

Action Bronson x New Balance 990v6 'Lapis Lazuli' - Made in USA

M990AC6 · Prijs vanaf €147,-

Naar alle aanbieders