Skip to content
Newsfeed

We vieren Nike Members Week en 40 jaar Air Force 1

21 oktober 2022 16:52
We vieren Nike Members Week en 40 jaar Air Force 1

Heb je genoten van de Nike Members Week? Van 17 oktober tot 21 oktober 2022 heeft de Swoosh Brand enkele hoogtepunten voor haar members georganiseerd, waaronder speciale trainingen, sneaker designs, exclusieve producten, evenementen en nog veel meer!

Daarbij hoort natuurlijk een legendarisch silhouet dat we allemaal kennen en dat in 2022 40 jaar bestaat: De Nike Air Force 1! Samen met Nike kun je nu zijn geschiedenis vieren door je eigen paar Air Force te ontwerpen! In de Nike app kun je ook zien hoe creatieven in heel Europa met hun ontwerpen een eerbetoon brengen aan de sneakerlegende.

Bij Sneakerjagers vieren we ook de Nike Members Days en 40 jaar van de cultklassieker Air Force 1, die bekend staat om het samenbrengen van mensen – een verenigend symbool dat zorgt voor verbinding in de wereld van sport, muziek, dans en creativiteit.

Dit is geen Nike verhaal. Dit is ons verhaal. Doe je mee?

Van muzikanten tot artiesten tot steetwear iconen, de Air Force 1 is altijd meer geweest dan alleen een sneaker. Daarom worden verschillende gemeenschappen van het AF in het zonnetje gezet met een speciale campagne van Nike. Lees meer over join forces hier >>

Als Nike member ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe innovaties en exclusieve producten. Je krijgt ook vroege toegang, exclusieve producten, trainingen, een grote community en nog veel meer. Lees er meer over in onze blogs:

Nike Membership brengt de community samen >>

Nike Membership: een gratis lidmaatschap vol voordelen >>