Skip to content
Staff Picks

Vind jouw perfecte adidas WMNS sneaker

12 augustus 2023 17:49
Vind jouw perfecte adidas WMNS sneaker

Adi Dassler begon in 1949 adidas. Al 74 jaar brengt het sportmerk ons iconische sneakers van de Superstar tot de Samba. Elk model heeft vele verschillende colorways, om jou een handje te helpen hebben wij een aantal populaire kleurstellingen op een rijtje gezet zodat jij jouw perfecte adidas WMNS sneaker kan vinden!

Bekijk hier een aantal geliefde adidas dames sneakers.

adidas Samba OG ‘White Better Scarlet’

Aspahltgold

In maart 2023 zagen we een unieke Samba colorway uitkomen als eerbetoon aan de Amsterdamse voetbalclub Ajax. De sneaker was razendsnel uitverkocht en is nu enkel nog via marktplaatsen beschikbaar.

Vond jij deze colorway stiekem geweldig, maar ben jij geen Ajax van? Dan is deze adidas Samba OG ‘White Better Scarlet’ een perfect alternatief!

adidas Samba OG 'White Better Scarlet'

IG1025 · Prijs vanaf €78,-

Naar alle aanbieders

adidas Rivalry Low 86 ‘Tar Heels’

43einhalb

Het Rivalry model werd 1986 uitgebracht als basketbal schoen. Tegenwoordig worden de sneakers gedragen als lifestyle silhouet. De retro style, trekt de aandacht van vele sneakerliefhebbers, daarbij zorgt de sportgeschiedenis van het model dat hij comfortabel aanvoelt.

Vraag jij je nu af hoe je deze sneaker het best kan stijlen? Lees hier: Hoe style ik de adidas Rivalry Low?

adidas Rivalry Low 86 'Tar Heels'

FZ6334 · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders

Bad Bunny x adidas Campus ‘Brown’

Foot Locker
Baskéts

De meest gestreamde artiest van 2022 op Spotify was rapper Bad Bunny. De Puerto Ricaanse rapper mag dan in de muziekindustrie een groot succes zijn, daarnaast maakt hij samen met adidas sinds 2021 ook een naam voor zichzelf in de sneaker community.

Op de suède upper zie je verschillende tinten van bruin terugkomen. De zool komt in een crème kleur, de combinatie van deze shades maakt de sneaker perfect voor het komende herfstseizoen.

Bad Bunny x adidas Campus 'Brown'

ID2529 · Prijs vanaf €98,-

Naar alle aanbieders

Sean Wotherspoon x adidas Orketro ‘Off White’

43einhalb

Over het algemeen staat designer Sean Wotherspoon bekend om zijn kleurrijke ontwerpen, toch releasede hij in juli 2023 samen met adidas de Orketro ‘Off White’. Een comfortabele en casual sneaker. Druk op de onderstaande knop om te bekijken bij welke retailers het silhouet nog beschikbaar is.

Sean Wotherspoon x adidas Orketro 'Off White'

HQ7236 · Prijs vanaf €77,-

Naar alle aanbieders

adidas Originals Campus 80s

43einhalb

De Campus werd in 1970 geïntroduceerd onder de naam de adidas ‘Tournament’. Ongeveer een decennium later werd de naam veranderd naar hoe we hem nu al te goed kennen, de Campus. De sneaker is een echte classic en in deze zwart met zilveren colorway gemakkelijk te stylen.

adidas Originals Campus 80s

GX7330 · Prijs vanaf €28,-

Naar alle aanbieders

adidas Superstar ‘Black’

adidas

De adidas Superstar is een van de meest iconische modellen binnen het Duitse sportmerk. Als je op zoek bent naar de perfecte adidas dames sneaker dan is dit silhouet voor jou gemaakt. Lees hier het achtergrondverhaal van het model: Wat de adidas Superstar een classic maakt

Adidas Superstar

 EG4959 · Prijs vanaf €63,-

Naar alle aanbieders

adidas Forum Low ‘White/Blue’

adidas

In 1983 maakten we kennis met de adidas Forum. Zoals vele sneakers begon het verhaal van de Forum bij basketbal. De sneaker werd zelfs gedragen door de legendarische Michael Jordan tijdens de Olympic basketball trials van 1984. In de laatste jaren werd het model door de pop culture opgepikt. Als jij houdt van een sneaker met een brede geschiedenis dan is de Forum the way to go.

adidas Forum Low 'White/Blue'

FY7756 · Prijs vanaf €54,-

Naar alle aanbieders

adidas Stan Smith

adidas

Als je denkt aan een adidas klassieker komt bij vele sneakerliefhebbers de adidas Stan Smith naar boven. Deze specifieke uitvoering van het model heeft een extra duurzaam randje. De zool van deze uitgave is bijvoorbeeld gemaakt van duurzaam rubber. Ook maakt de sneaker gebruik van het Primegreen materiaal, een nieuwe stof die bestaat uit gerecycled plastic.

De look en de feel van deze Stan Smith is precies hetzelfde als het origineel, de enige verandering is dat je nu bedraagt aan een milieuvriendelijkere samenleving.

adidas Stan Smith

FX5502 · Prijs vanaf €54,-

Naar alle aanbieders

Wij hopen dat we je een handje hebben kunnen helpen in het kiezen van jouw perfecte adidas WMNS sneaker.

Laat via onze Sneakerjagers womens Instagram weten welke model jij gaat coppen!