Skip to content
Newsfeed

VEJA opent General Store in Parijs en biedt reparatie service aan

20 februari 2024 16:34
VEJA opent General Store in Parijs en biedt reparatie service aan

Duurzaam sneakermerk VEJA opent een nieuwe vestiging in Parijs. De VEJA General Store ligt gelegen in het 10e arrondissement en biedt een unieke ervaring voor hun klanten. Naast een uitgebreid assortiment aan duurzame kleding items en accessoires, komt de winkel ook met een repair hub waar je je sneakers kunt laten repareren.

VEJA is een van de voorlopers op het gebied van duurzame sneakers. Het merk werd in 2004 opgericht door Sébastien Kopp and François-Ghislain Morillion. De twee waren op zoek naar een sneaker die op een eerlijke en duurzame manier geproduceerd was. Toen ze deze niet konden vinden, besloten ze zelf een sneakermerk op te richten: VEJA.

VEJA General Store
Foto’s VEJA
VEJA General Store

In een tijd waarin fast fashion een grote rol speelt, wil VEJA deze trend doorbreken door nadruk te leggen op reparatie. De VEJA General Store in Parijs is gericht op het repareren van sneakers en kleding (van elk merk) om zo de levensduur van de items te verlengen. Met focus op vakmanschap zijn je afgetrapte of kapotte sneakers hier aan het juiste adres.

Naast reparaties biedt de winkel ook duurzame producten aan. Denk hierbij aan boeken, meubels, care producten voor sneakers, gereedschapskisten en woonaccessoires. Het minimalistische interieur, verzorgd door het Franse Alors Studio, geeft de winkel een warme en rustige uitstraling.

Met het openen van de General Store zet VEJA een volgende stap in het streven naar een circulaire economie. De winkel is vanaf heden geopend, dus mocht je in de buurt zijn, neem zeker een kijkje.

Adres: 11 Rue de Marseille, 75010 Parijs