Skip to content
Upcoming

Van Magista naar Phantom VSN

17 juli 2018 15:48
Van Magista naar Phantom VSN

De Nike Magista lijn is vervangen door de nieuwste Nike Phantom VSN (Phantom vision). Dus mocht jij een echte Magista speler zijn dan zal je zeker de Nike Phantom VSN moeten hebben! De “Stealth  Ops” pack is vanaf 18 juli 2018 verkrijgbaar, terwijl de “Raised on Concrete”  gereleased zullen wordt op 30 juli 2018. Dit betreft allemaal de Elite versie van de schoen. De “Stealth Ops” pack is op 26 juli 2018 en de “Raised on Concrete” 2 augustus 2018 in elke prijscategorie beschikbaar.

Een nieuwe voetbalschoen betekent vaak veel verbeteringen en dat is bij de Nike Phantom VSN dan ook niet minder waar. De schoen heeft de volgende belangrijke veranderingen:

Quadfit Mesh

Dit is nieuw ontworpen door de designers van Nike. Deze nieuwe technologie zal op meerdere schoenen gaan toegepast worden. Quadfit zorgt ervoor dat de schoen direct goed aansluit bij de voet en dat de schoen direct uit de doos wedstrijd klaar is. Het materiaal vormt zich namelijk naar de voet en zorgt er daarmee voor dat iedereen de nieuwe Nike Phantom VSN kan dragen.

Ghost Lace

Het klinkt gek en het is ook zeker gek. Nike geeft niet toe aan een veterloze voetbalschoen omdat ze hebben gemerkt dat voetballers graag de veters strak trekken tijdens het voetballen. Maar uiteraard hebben ze hier wel een oplossing voor bedacht om de controle van de bal te optimaliseren. Ze hebben de “Ghost Lace” bedacht. “Ghost Lace” is een systeem waarbij er een Flyknit laag over de veters heen gaan die zorgen dat de veters niet meer tot hinder zijn van de spelers en de controle.

3D texture

De upper van de Nike Phantom VSN heeft een 3D structuur op de schoen. Dit zorgt ervoor dat de controle van de bal nog sterker verbeterd wordt. Door de kleine “vormpjes” op de schoen zal de bal namelijk eerder aan de voet blijven dan wegspringen.

Alle spelers die eerst op de Nike Magista speelde zullen nu gaan spelen op de Nike Phantom VSN. Daarnaast zijn de grootste boegbeelden van de Nike Phantom VSN Phillipe Coutinho, Kevin de Bruyne en Leon Goretzka.

Nike Phantom VSN Elite

Releasedatum: 18 juli 2018 9:00
Prijs: €270,-
Colorway: ZWART//ZWART/ZWART
Stylecode: AO3262-001
Shop hier >>

Nike Phantom VSN Elite

Releasedatum: 30 juli 2018 9:00
Prijs: €270,-
Colorway: Grey/ Light Crimson/ Black
Shop hier >>