Skip to content
Newsfeed

Tremaine Emory is de nieuwe Creative Director van Supreme

17 februari 2022 13:57
Tremaine Emory is de nieuwe Creative Director van Supreme

Supreme heeft Tremaine Emory aangewezen als de nieuwe Creative Director van het streetwear merk. De vorige grote verandering voor het merk was de verkoop aan VC Corp voor meer dan tweemiljard dollar in 2020.

De verandering in het merk werd naar buiten gebracht door het Business of Fashion platform. Hierna werden de geruchten bevestigd door een vertegenwoordiger van het streetwear merk. Emory is in de week van 14 februari 2021 begonnen bij Supreme. Hij zal gaan samenwerken met het design team en met oprichter James Jebbia. Jebbia zal alle business aspecten van Supreme overzien. Naast Tremaine’s rol bij het streetwear merk zal hij ook eigenaar blijven van zijn eigen label genaamd Denim Tears.

Emory heeft via Denim Tears samengewerkt met grote namen uit de industrie zoals Converse, Levi’s, ASICS en Cactus Plant Flea Market. Tremaine is ook nog mede-oprichter van No Vacancy Inn. Dit merk heeft samenwerkingen uitgebracht met Stüssy en New Balance.

De rol van Creative Director bij Supreme werd een tijd geleden bezet door Brendon Babenzien en Angelo Baque. De twee zijn beiden weggegaan om te focussen op hun eigen merken, NOAH en Awake NY. De meest recentelijke Creative Director was Max Vanderwoude Gross, de oprichter van streetwear merk Proper Gang.