Skip to content
Newsfeed

Travis Scott toont opkomende Nike Mac Attack collab

8 mei 2023 14:33
Travis Scott toont opkomende Nike Mac Attack collab

Recent na de release van de Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG ‘Olive’, toont de rapper uit Houston zijn volgende collab. Er gingen al geruchten rond dat de ‘Olive’ colorway het laatste Air Jordan 1 Low design zou zijn in samenwerking met de rapper. Tijdens Scott’s optreden bij de Miami Grand Prix toonde hij de Nike Mac Attack met de kenmerkende ‘reversed’ Swoosh.

Travis Scott, bekend van nummers als ‘Sicko Mode’, ‘Goosebups’ en ‘Stargazing’, is geen onbekende bij Nike. De rapper bracht in 2017 zijn eerste sneaker in samenwerking met Nike uit, de Air Force 1 Low, en is sindsdien verantwoordelijk voor de meest gehypete releases binnen het merk.

In de afgelopen maanden hebben we met name het Air Jordan 1 Low silhouet voorbij zien komen in diverse colorways. Recent kwam de Houston-based rapper met de ‘Olive’ colorway, wat voorlopig het laatste Air Jordan 1 Low design zou zijn namens Scott. Tijdens een optreden op het E11EVEN podium tijdens de Miami Grand Prix droeg de rapper een nog niet eerder getoonde Nike Mac Attack.

De Nike Mac Attack verscheen in 1984 en was ontworpen als tennisschoen. In 2023 gingen de eerste geruchten al rond over een re-release, samen met Social Status, en nu brengt ook de rapper zijn werk naar het retro silhouet. De sneaker verschijnt in een grijs-zwarte colorway en heeft de ‘reversed’ Swoosh op het middenpaneel.

De Mac Attack komt met de ‘checkerboard’ tong tag. Op de getoonde beelden zijn geen Cactus Jack brandings te zien. Wanneer de Travis Scott x Nike Mac Attack zal releasen, is nog niet bekend. Houd onze releasekalender in de gaten voor de laatste updates.

Travis Scott x Nike Mac Attack