Skip to content
Staff Picks

Tot wel 50% korting bij de Puma End of Season Sale

14 juni 2022 12:03
Tot wel 50% korting bij de Puma End of Season Sale

De Puma End of Season sale is vandaag live gegaan. Vanaf 13 juni tot en met 31 juli 2022 shop jij de beste kledingstukken, sneakers en accessoires met tot wel 50% korting. De sale bevat meer dan 1700 verschillende items, dus er zit vast iets voor je tussen. Om je alvast op weg te helpen, hebben wij onze favoriete items voor je op een rijtje gezet.

Neymar Jr. Wild Rider sneakers

We trappen het lijstje af met de Neymar Jr. Wild Rider. Deze sportieve sneaker is geïnspireerd door de geschiedenis, de eerste professionele voetbalclub (Santos) en de iconische tattoo van Neymar Júnior. De zwarte sneaker heeft een bovenwerk van mesh met suède overlays. Dit zorgt ervoor dat de sneaker erg luchtig is.

PUMA x MAISON KITSUNE Windbreaker

PUMA x MAISON KITSUNE Windbreaker

Deze windbreaker is een samenwerking tussen Puma en het Frans-Japanse modehuis Maison Kitsuné. Deze pull-over windbreaker combineert Franse elegantie met een urban vibe. De combinatie van rainCELL, warmCELL en windCELL materiaal houdt je lichaam warm en droog tijdens regen en wind.

SWxP Woven Pants

SWxP Woven Pants
SWxP Woven Pants

De geweven SWxP broek heeft een relaxte pasvorm. De gaas-achtige print met de turquoise details geven de broek ook nog eens een futuristische look. De broekspijpen bevatten een rits, waardoor ze te open zijn om te luchten of gewoon als fashion statement.

Suède VTG GORE-TEX sneakers

GTX sneaker
GTX sneaker

De Suède is een van Puma’s meest iconische sneaker modellen. Het bovenwerk combineert verschillende grijs-tinten, wat de sneaker een strakke look geeft. Zoals het stiksel op de hak al doet duiden, is deze versie van de ‘Suède’ is gemaakt met GORE-TEX materiaal. Dit zorgt ervoor dat de sneaker volledig waterdicht is.

PUMA x Helly Hansen Reversible Quilted Jacket

PUMA x Helly Hansen Reversible Quilted Jacket
PUMA x Helly Hansen Reversible Quilted Jacket

High performance outdoor kleding is weer terug in de mode. Deze samenwerking tussen Puma en Helly Hansen combineert een outdoor en urban look. Doordat de jas reversible is kan hem op twee manieren stijlen, met een gladde buitenzijde of met de gewatteerde.

Porsche Design Ready to React-sweatshirt

Porsche Design Ready to React-sweatshirt
Porsche Design Ready to React-sweatshirt

De Porsche Design Ready to React-sweatshirt heeft een minimalistisch, monochroom design. Het Porsche manchet is een knipoog naar de hedendaagse motorsport. Het materiaal bevat hoogwaardig grafeen, wat er voor zorgt dat de sweater fris blijft tijdens een workout.

Chrome Roads Pack Waterproof Shell-jack

chrome roads jacket
chrome roads jacket

De Chrome Roads Pack Waterproof Shell-jack heeft een echte techwear look. De jas kleurt volledig zwart en is voornamelijk bedoelt als dun laagje bescherming tegen de regen. Het materiaal bestaat uit stormCELL en windCELL, wat zorgt dat de jas bestendig is tegen heftige windstoten en regenbuien. Op de hood is een draaibare knop te vinden, waarmee de pasvorm van de capuchon te verstellen is.

Red Bull Racing Essentials Sweatpants

Red Bull sweatpants
Red Bull sweatpants

We sluiten het lijstje af met de Red Bull Racing Essentials Sweatpants. In deze comfortabele broek ben je heel het Formule 1 weekend lekker comfortabel. De broek kleurt licht grijs en bevat een Red Bull Racing label op de rechterzak. Onder aan de broekspijp vind je nog een elastische cuff.

Dit waren onze favoriete picks uit de Puma End of Season Sale. Tot en met 31 juli 2022 krijg je tot wel 50% korting op verschillende kledingstukken, sneakers en accessoires. Neem je liever zelf een kijkje in de sale. Klik dan op de knop hieronder.