Skip to content
Newsfeed

Tot 60% korting in de Footshop Summer Sale

24 juli 2023 09:35
Tot 60% korting in de Footshop Summer Sale

De Footshop Summer Sale biedt kortingen tot wel 60%. Tot 1 augustus 2023 kun je flink besparen op trendy sneakers, populaire kledingcollecties, grote merken, praktische accessoires en nog veel meer. Vind je basisuitrusting voor het warme weer of je volgende vakantie en verzeker je van het perfecte sneaker voor je volgende avontuur.

Het aanbod bij Footshop is enorm! Je vindt er populaire sneakermodellen zoals de Air Max 1, Air Force 1, New Balance 550, adidas Adilette, Nike Dunk en meer, maar ook kleding van merken als Carhartt, Daily Paper, the North Face en ga zo maar door. En niet te vergeten: Accessoires zoals tassen, petten, sokken en dergelijke voor jouw zomer.

Nogmaals, alle info in één oogopslag: Tot 60% korting op sneakers, kleding, accessoires en nog veel meer bij Footshop! Je hebt tot 1 augustus 2023 de kans om te profiteren van deze kortingen. Klik op de knop om direct naar Footshop te gaan!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste sneaker en streetwear sales en steals? Dan raden we je onze gratis Sneakerjagers app aan! Daar houden we je altijd op de hoogte – als je wilt ook met push notificaties – over hyped releases, sale acties, belangrijke news en meer!