Skip to content
Brand

Top 10 slides bij Stadium Goods voor zomer 2023

20 mei 2023 09:00
Top 10 slides bij Stadium Goods voor zomer 2023

De zomerdagen komen steeds dichterbij en dit betekent dat we onze garderobe weer aan kunnen vullen met zomerse slides en slippers. Bij Stadium Goods scoor je exclusieve sneakers, kleding items en ook zomer slides. Bekijk hier de top 10 slides bij Stadium Goods voor de zomer van 2023.

De Sneakerjagers x Stadium Goods x Sneakerness giveaway is nu live! Maak kans op de Travis Scott x Air Jordan 1 Low ‘Olive’ en Jarritos x Nike Dunk SB Low ‘Phantom’. Lees hier meer.

1. adidas Adilette 22 ‘Magic Lime’

adidas Adilette 22 Magic Lime

De adiads Adilette 22 werd, zoals de naam al doet vermoeden, in 2022 geïntroduceerd. De slide heeft een moderne look en lijkt met een 3D-printer geprint te zijn. Het design is opgebouwd uit verschillende lagen, gemaakt van EVA-foam. De ‘Magic Lime’ is een frisse colorway, ideaal voor de zomer.

2. Nike Air Max 1 Slide ‘Sport Red’

Nike Air Max 1 Slide Sport Red

Het jaar 2023 staat in het teken van de Air Max 1. Naast het ontvangen van diverse colorways, kwam Nike begin het jaar ook met de Slide; een model dat inspiratie haalt uit het Air Max 1 model. De Slide komt in de ‘Sport Red’ colorway en heeft verschillende details die doen hinten naar zijn voorganger. De Air unit in de zool zorgt voor demping.

3. Jordan LS Slide

Jordan LS Slide

De Jordan LS Slide heeft een functioneel design. De sandaal komt met een canvas bovenwerk en heeft verstelbare straps over de wreef lopen. Op het bovenwerk is het Jumpman logo geplaatst. De stevige middenzool maakt de Jordan LS Slide ideaal voor zomerse buitenactiviteiten.

4. YEEZY Slide ‘Resin’ – 2021

adidas YEEZY Slide Resin 2021

De YEEZY Slide is misschien wel de voorloper van alle slides. Het silhouet, ontworpen door Ye, werd in 2020 geïntroduceerd en heeft een chunky design. De ‘Resin’ colorway kwam in 2021 uit en is met zijn neutrale colorway goed te combineren in diverse outfits. Het voorgevormde voetbed van EVA-Foam maakt het een comfortabel model.

5. Nike Asuna Slide

Nike Asuna Slide

De Nike Asuna Slide in een ‘Pearl’ colorway is met zijn ingetogen design ideaal voor de zomer. Het bovenwerk is van gewoven materialen. Op het bovenwerk zijn suède elementen geplaatst en verschijnt het Nike logo. De grove buitenzool geeft het model grip.

6. Off-White ‘Industrial Belt Slide Mud Black’ – FW22

Off White "Industrial Belt Slide Mud Black (FW22)"

Mocht je op zoek zijn na een ietwat strakker silhouet voor bij iedere outfit, is de Off-White ‘Industrial Belt Slide Mud Black’ uit het FW22-seizoen misschien wat je zoekt. De slide komt in een groenbeige colorway en heeft over de wreef de welbekende Off-White riem lopen. Het voorgevormde voetbed zorgt voor comfort.

7. Nike Air More Uptempo Slide OG ‘Black/White’

Nike Air More Uptempo Slide OG 'Black/White'

Een ander Nike silhouet dat inspiratie uit zijn voorgangers haalt, is de Air More Uptempo Slide OG. De slide komt met het bovenwerk en de zool van de Nike Air More Uptempo. De zwart met witte colorway maakt het een ideaal paar om te combineren bij diverse outfits. Een opvallend en zeer comfortabele slide.

8. Nike MMW 005 Slide ‘Light Bone’

MMW 005 SLIDE
"Light Bone"

De Nike MMW 005 Slide ‘Light Bone’ heeft een futuristisch design en is door niemand anders ontworpen dan Matthew M. Williams, Creative Director bij Givenchy. De slide komt in een beige colorway en heeft zilveren details in de middenzool. De perforatiegaatjes in het bovenwerk laten de slide ademen.

9. YEEZY Slide ‘Earth Brown’

YEEZY Slide 'Earth Brown'

Oké, nog een colorway om het af te leren. De ‘Earth Brown’ is een andere colorway van de welbekende YEEZY Slide en is goed te combineren met een linnen broek of zwemshort op het strand. Op het voetbed verschijnt het adidas logo. De grove buitenzool geeft de Slide een unieke look.

10. Fenty x PUMA Leadcat

Fenty x PUMA Lead

We sluiten de top 10 picks af met een chique slide; de Fenty x PUMA Leadcat. De Fenty-lijn wordt geleid door niemand minder dan Rihanna en heeft al meerdere collecties uitgebracht. Eerder in 2023 liet PUMA weten dat de zangeres terugkeerde bij PUMA en we dit jaar weer een nieuwe collectie van het duo kunnen verwachten. Tot die tijd kun je rond paraderen in de ‘furry’ Fenty x PUMA Leadcat slides.

Dit zijn een aantal zomerse slides die nu bij Stadium Goods verkrijgbaar zijn. Mocht je de gehele Stadium Goods collectie liever zelf bekijken, klik dan op de knop hieronder.

Vergeet je ook niet aan te melden voor de Sneakerjagers x Stadium Goods x Sneakerness giveaway. Lees hier meer over de giveaway.