Skip to content
Upcoming

Top 10 beste Supreme Box Logo items op StockX

2 december 2021 14:00
Top 10 beste Supreme Box Logo items op StockX

Het Supreme Box Logo is één van de meest herkenbare logo’s in de wereld van streetwear. Alle producten van Supreme met dit logo er op vliegen snel over de toonbank en zijn snel uitverkocht. Wanneer het merk samenwerkt met andere merken passen ze het logo aan, maar het blijft authentiek en herkenbaar.

Ben je nog op zoek naar een kerstcadeau voor een vriend, familielid of gewoonweg voor jezelf? Dan helpt deze top tien met de beste Supreme Box Logos op StockX jou zeker. Via StockX weet jij 100% zeker dat het item dat jij koopt echt is en dat er geen kans is dat het nep is. Het team van de online marktplaats is hierin gespecialiseerd en checkt alle items die binnenkomen.

1. Supreme x Tiffany & Co. Box Logo Tee

Supreme en Tiffany & Co. werkten in november 2021 samen en brachten sieraden en kleding uit. Het Box Logo op het shirt uit deze collaboration is in het turkooizen merkkleur van het bekende sieraden merk. Het shirt zelf is wit, waardoor de lichtblauwe kleur er goed uitspringt.

Lowest ask: €272,00.

Supreme x Tiffany & Co. Box Logo Tee

2. Supreme x Takashi Murakami COVID-19 Relief Box Logo Tee

Een maand nadat de COVID-19 pandemie begon bracht Supreme dit t-shirt uit. Het shirt is ontworpen in samenwerking met kunstenaar Takashi Murakami. Zijn kunst is terug te zien in het Box Logo. De opbrengsten van het shirt werden gedoneerd aan goede doelen die zich inzetten tegen de pandemie.

Lowest ask: €301,00.

Supreme x Takashi Murakami COVID-19 Relief  Tee

3. Supreme x Louis Vuitton Box Logo Hooded Sweatshirt

In 2017 gebeurde er iets bijzonders in de wereld van luxury fashion. Louis Vuitton ging een samenwerking aan met Supreme. Samen brachten ze een grote collectie uit met kleding, tassen en andere accessoires. De hoodie hieronder is helemaal bedekt in het monogram van Louis Vuitton. Op de borst staat het Supreme Box Logo in het rood.

Lowest ask: €6395,00.

Supreme x Louis Vuitton Box Logo Hooded Sweatshirt

4. Supreme Milan Box Logo Tee

In de zomer van 2021 opende Supreme een fysieke winkel in Milaan. Om dit te vieren brachten ze een uniek Box Logo t-shirt uit. In de rechthoek zit een graphic van Leonardo Da Vinci’s schilderij genaamd ‘Het Laatste Avondmaal’. Dit t-shirt was alleen beschikbaar in de fysieke winkel en is nooit online uitgekomen.

Lowest ask: €326,00.

Supreme Milan  Tee

5. Supreme Box Logo Crewneck Camo

Deze sweater kwam uit in 2015, maar is nog steeds populair. De trui is bedekt in een camouflageprint met groen, bruin en zwart. Het Box Logo is in de klassieke rode kleur van Supreme en is er op geborduurd. Deze trui kwam uit tijdens de jaarlijkse Box Logo drop van het merk.

Lowest ask: €781,00.

Supreme Box Logo Crewneck Camo

6. Supreme x Swarovski Box Logo Hooded Sweatshirt

Als je snel naar het Box Logo kijkt valt er niets op, maar als je het goed bekijkt zie je allemaal kleine diamantjes. Het logo is gemaakt van een hele hoop Swarovski-diamanten in het rood en wit. Deze samenwerking kwam tot stand in april 2019 om het vijfentwintigjarig jubileum van Supreme te vieren.

Lowest ask: €911,00.

Supreme Swarovski  Hooded Sweatshirt

7. Supreme Brooklyn Box Logo Tee

Na de samenwerking met Louis Vuitton opende Supreme een tweede winkel in New York, maar dit keer in Brooklyn. Dit shirt is speciaal uitgekomen voor de opening van deze fysieke winkel. Het Box Logo heeft een gele camouflageprint. Een paar dagen na de opening werd het shirt ook online verkocht.

Lowest ask: €306,00.

Supreme Brooklyn Box Logo Tee

8. Supreme 20th Anniversary Box Logo Tee

Supreme opende hun deuren in 1994 en brachten toen twee t-shirts uit, een Taxi Driver Tee met een afbeelding van Robert De Niro en een wit Box Logo shirt. Twintig jaar later, in 2014, bracht het merk het beide shirts opnieuw uit voor het jubileumjaar. Sindsdien is dit Box Logo shirt een populair collector’s item.

Lowest ask: €1081,00.

Supreme 20th Anniversary  Tee

9. Supreme Berlin Box Logo Tee

In november van 2021 opende Supreme hun eerste fysieke winkel in Berlijn. Net als bij de opening in Brooklyn en Milaan werd er een speciale Box Logo ontworpen voor de opening. De rechthoek van dit shirt heeft een egale olijfgroene kleur zonder print. Op de rug staat het adres van de winkel.

Lowest ask: €219,00.

Supreme Berlin Box Logo Tee

10. Supreme Bandana Box Logo Hooded Sweatshirt

Supreme bracht in 2018 geen hooded sweatshirts uit met het bekende Box Logo. Hierdoor groeide de vraag naar zo’n trui in 2019. In december van 2019 bracht het merk de hoodie hieronder uit met een bandana-print in de rechthoek van het Box Logo.

Lowest ask: €484,00.

Supreme Bandana Hooded Sweatshirt

Let op: de lowest ask kan per dag en per maat verschillen.

Wil jij altijd en overal op de hoogte blijven van het laatste sneaker nieuws? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. In de app kan je onze blogs lezen en de releasekalender in de gaten houden.