Skip to content
Staff Picks

Top 10 adidas Campus 00 beschikbaar bij StockX

3 februari 2024 20:00
Top 10 adidas Campus 00 beschikbaar bij StockX

Met hun tijdloze ontwerp en aandacht voor detail heeft de adidas Campus 00s zichzelf gevestigd als een icoon van stijl en individualiteit. Wil jij ook graag hiermee je sneaker game naar een hoger niveau tillen? Laten we dan snel kijken naar de top 10 adidas Campus 00 die beschikbaar zijn bij StockX!

1. adidas Campus 00s ‘Dark Green’ | H03472

adidas Campus 00s 'Dark Green' | H03472
adidas Campus 00s 'Dark Green' achterkant

De adidas Campus 00s ‘Dark Green’ heeft een palet van diep donkergroen, Cloud White en subtiel gebroken wit. Met een bovenzijde van donkergroen suède, een gewatteerde kraag voor comfort en een duurzame rubberen buitenzool biedt deze Campus 00s zowel steun als stabiliteit!

Daarnaast zorgen de geperforeerde ventilatiegaten voor ademend vermogen, terwijl de EVA-tussenzool demping en ondersteuning biedt. Daarnaast maken de iconische details het ontwerp helemaal af. Denk bijvoorbeeld aan het 3-Stripes logo, ‘CAMPUS’ tekst en Trefoil branding.

Een perfecte mix van design en functionaliteit dus!

2. adidas Campus 00s ‘Semi Lucid Blue’ | H03471

adidas Campus 00s 'Semi Lucid Blue' | H03471
adidas Campus 00s 'Semi Lucid Blue' | H03471

De release van de adidas Campus 00s ‘Semi Lucid Blue’ bracht een frisse kijk op een geliefde colorway en vernieuwde het tijdloze silhouet.

Bij deze sneaker heeft adidas zich vastgehouden aan zijn kernwaarden met een bovenwerk van suède, subtiel verfraaid met de karakteristieke Cloud White adidas strepen. De finishing touches van het aantrekkelijke design zijn de tussenzool in gebroken wit en de buitenzool in Lucid Blue.

De combinatie van vintage flair met een hedendaagse twist maakt de Campus 00s ‘Semi Lucid Blue’ bovendien de perfecte sneaker voor elke gelegenheid!

3. adidas Campus 00s WMNS ‘Wonder White’ | HP2924

adidas Campus 00s WMNS 'Wonder White' | HP2924
adidas Campus 00s WMNS 'Wonder White' | HP2924

Met een bovenwerk van zacht beige suède en de witte Three Stripes, straalt de adidas Campus 00s WMNS ‘Wonder White’ een strakke en elegante uitstraling uit.

Daarnaast zorgt de middelzool, die doordrenkt is met demping, voor een dag vol comfort. Bovendien biedt de rubberen gum buitenzool voor uitstekende grip, waardoor ze geschikt zijn voor diverse ondergronden. Tot slot kun je met de vetersluiting rekenen op een veilige en aanpasbare pasvorm, terwijl de subtiele gedrukte brandig een vleugje herkenning toevoegt.

Dus of je nu boodschappen doet of ontspant met vrienden, deze Women’s Campus 00s ‘Wonder White’ garandeert een frisse en comfortabele uitstraling!

4. adidas Campus 00s ‘Better Scarlet Clear Pink’ | H03477

adidas Campus 00s 'Better Scarlet Clear Pink'  | H03477
adidas Campus 00s 'Better Scarlet Clear Pink'  | H03477

Deze adidas sneaker geeft een hedendaagse, feestelijke draai aan de iconische kenmerken van de Campus 80s.

Met de Campus 00s ‘Better Scarlet Clear Pink’ vier je namelijk je vriendschap en de liefdevolle band met degenen die het dichtst bij je staan. De combinatie van rode en Clear Pink tinten, grafische accenten en logo’s geeft deze schoen een vernieuwde uitstraling, wat het werkelijk een droompaar maakt!

5. adidas Campus 00s WMNS ‘Crystal White Dark Green’ | GY0038

adidas Campus 00s WMNS 'Crystal White Dark Green' | GY0038
adidas Campus 00s WMNS 'Crystal White Dark Green' | GY0038

Met een frisse blik op de adidas Campus 80s, toont deze sneaker een gedurfde eenvoud op zijn best met een strak bovenwerk van suède en klassieke contrasterende 3 Stripes.

Bij deze dames Campus 00s ‘Crystal White Dark Green’ dient het kristalheldere wit als basis, en laat het de subtiele nuances van de andere kleuren tot leven komen. Daarnaast voegt de donker groene kleur een vleugje diepte en mysterie toe aan het geheel, waardoor een gevoel van elegantie en rijke textuur ontstaat. Tot slot brengt het zachte Off White een gevoel van rust en zachtheid, wat ervoor zorgt dat het geheel in evenwicht is.

Samen vormen deze drie kleuren een harmonieuze visuele aantrekkingskracht die moeilijk te negeren is!

6. adidas Campus 00s ‘Grey White’ | HQ8707

adidas Campus 00s 'Grey White' | HQ8707
adidas Campus 00s 'Grey White' | HQ8707

De adidas Campus 00s ‘Grey White’ wordt geleverd in een driekleurig kleurenschema van grijs, wit en gebroken wit. Daarnaast is het bovenwerk gemaakt van nylon mesh voor ademend vermogen. Verder heeft deze Campus 00s een duurzame rubberen buitenzool voor stabiliteit en tractie. Bovendien zorgt de EVA-tussenzool voor een comfortabele demping.

Ook is deze sneaker voorzien van de klassieke adidas 3 Stripes branding op de zijkanten. Daarnaast heeft het de ‘CAMPUS’ tekst op één zijde. Het ontwerp van de schoen wordt afgemaakt met het adidas Trefoil-logo op de tong en hiel.

7. adidas Campus 00s ‘Ambient Sky’ | GY9473

adidas Campus 00s 'Ambient Sky' | GY9473
adidas Campus 00s 'Ambient Sky' | GY9473

De adidas Campus 00s ‘Ambient Sky’ is een eerbetoon aan de retro-esthetiek van de jaren 2000, met een levendige en gedurfde colorway, bestaande uit een mix van hemelsblauw en roze accenten.

Verder heeft de schoen een bovenwerk gemaakt van een combinatie van materialen, inclusief overlappend leer en suède panelen. Daarnaast is de tussenzool gecreëerd met lichtgewicht EVA-schuim, wat zorgt voor demping en responsiviteit. Uiteraard sieren de kenmerkende Three Stripes de zijkanten van de sneaker. Ook is de schoen versierd met de ‘CAMPUS’ aanduiding aan één zijde en is het iconische adidas Trefoil logo zichtbaar op de hiel en de tong.

8. adidas Campus 00s ‘Bark’ | GY6433

Met een bovenkant van schorsbruin premium suède, een kraakheldere witte adidas 3-streep en een gebroken witte tussenzool vinden wij dat de adidas Campus 00s ‘Bark’ bovenaan ieders lijstje moet staan.

De leren basis, binnenvoering en verhoogde zool zorgen samen voor stabiliteit, comfort en flexibiliteit tijdens het dragen. Het profiel fungeert als antislip voor de sneaker, met extra tractie. Een perfect ontworpen sneaker voor de actieve drager!

Over het geheel genomen is deze chocoladeachtige sneaker een geweldige aanvulling op elke garderobe.

9. adidas Campus 00s ‘Core Black White’ | IF8768

De Campus 00s ‘Core Black White’ is een strak ogende sneaker die een bovenwerk van suède en leer combineert met een rubberen buitenzool in een stijlvolle, volledig zwarte maar ingetogen look.

Hoewel deze sneaker in de eerste plaats is ontworpen voor skateboarden, lenen ze zich ook perfect voor dagelijks gebruik! Dankzij de zwarte kleur zijn ze moeiteloos te combineren met verschillende outfits, van informeel tot formeler. Bovendien bieden de sneakers de hele dag comfort, ondersteuning en demping voor je voeten, ongeacht de activiteit.

Met hun tijdloze ontwerp en stevige constructie zijn ze een prachtige aanvulling op de collectie van elke sneakerhead!

10. adidas Campus 00s ‘Core Black’ | HQ8708

adidas Campus 00s 'Core Black' | HQ8708
adidas Campus 00s 'Core Black' | HQ8708

Tot slot de adidas Campus 00s ‘Core Black’. Deze sneaker pronkt met kernzwart en verfrissende witte tinten op het bovenwerk, terwijl de middenzool een kenmerkend witte kleur omarmt en de buitenzool een subtiele bruine nuance toevoegt.

Daarnaast is de textuur van deze Campus 00s samengesteld uit een harmonieuze mix van suède, rubber en hoogwaardig leer. Verder wordt de Campus 00s ‘Core Black’ subtiel afgewerkt met het iconische adidas logo, prominent aanwezig op zowel de tong als de hiel. Ook mag de Campus branding op de voorzijde natuurlijk niet ontbreken.

Met deze klassieke colorway sla je nooit de plank mis en voeg je ongetwijfeld een vleugje tijdloze stijl toe aan elke outfit!

Hopelijk heb je hiermee jouw volgende paar adidas Campus 00s kunnen vinden! Wil je toch nog graag het volledige overzicht van alle colorways bekijken? Ga dan nu naar de website van StockX!