Skip to content
Newsfeed

The Sneaker Update – Sneakerjagers podcast Ep.3

5 juli 2023 17:33
The Sneaker Update – Sneakerjagers podcast Ep.3

De derde episode van de Sneakerjagers podcast The Sneaker Update staat live. In deze podcast houden hosts Mats en Tommy Triggah je op de hoogte van nieuwe releases en duiken ze in de wereld van sneakers. Ze houden je wekelijks op de hoogte van de laatste releases en nieuwsberichten betreffend sneakers.

In de aflevering van deze week komen onderwerpen als de Martine Rose x Nike collectie, de MSCHF Big Black Boot en de terugkomst van Kobe bij Nike naar voren.

The Sneaker Update is de ultieme podcast voor sneakerliefhebbers. In de podcast bespreken Tommy Triggah en Mats diverse onderwerpen die een grote rol spelen in de sneakercultuur. Van unieke releases tot interessante verhalen achter sneaker designs – alles in één podcast.

Vorige week ging de eerste aflevering van The Sneaker Update live. Mocht je deze aflevering nog niet beluisterd hebben, kun je deze hier checken. In de aflevering van deze week hebben Tom en Mats het over het nieuwe Jordan Brand silhouet, de opkomende collectie van Martine Rose met Nike en de samenwerking tussen Concepts en ASICS.

Daarnaast bespreken Tommy en Mats de opkomende releases, waaronder de Nike Air Adjust Force ‘Citron Pulse’, de adidas Samba Decon en de Air Jordan 2 Retro Low ‘UNC’.

Je kunt de derde aflevering van The Sneaker Update nu beluisteren op Spotify en Apple Music. Tune in om op de hoogte te blijven van de laatste sneaker updates. Veel luisterplezier!