Skip to content
Newsfeed

Supreme x Nike Air Force 1 ‘Baroque Brown’ wordt verwacht in 2023

23 februari 2023 10:26
Supreme x Nike Air Force 1 ‘Baroque Brown’ wordt verwacht in 2023

Supreme en Nike onthullen een nieuwe colorway van de Air Force 1. De twee namen hebben in het verleden al meerdere colorways van het model gereleased, waaronder de ‘Flax’ en ‘White’. Nu, anno 2023, zien we de eerste beelden van een ‘Baroque Brown’ colorway. De sneaker wordt in 2023 verwacht.

Supreme en Nike zijn een gouden duo wanneer het gaat om sneaker releases. In de afgelopen jaren heeft het New York-based streetwear merk al aan verschillende Nike silhouetten gewerkt. In 2022 kwamen de twee namen met drie colorways van de Nike Air Zoom Flight 95 SP en ook de SB Blazer maakte zijn comeback in ditzelfde jaar.

De Nike Air Force 1 is misschien wel een van de meest geliefde sneaker modellen in de sneaker community en kreeg in 2020 voor het eerst een samenwerking met Supreme. Nu, zo’n drie jaar later, zien we een ‘Baroque Brown’ colorway verschijnen. Let op: hierbij gaat het om een mock-up en zijn de officiële beelden nog niet verschenen.

De Supreme x Nike Air Force 1 Low ‘Baroque Brown’ komt in een donkerbruine colorway. Het bovenwerk van de sneaker is van leer. Op het middenpaneel verschijnt de Swoosh, deze komt in dezelfde bruine kleur als het bovenwerk. Nike brandings verschijnen op de tong en middenzool. Bij de hiel verschijnt het welbekende Supreme box-logo in het rood.

De Supreme x Nike Air Force 1 ‘Baroque Brown’ heeft nog geen officiële releasedatum. We kunnen de colorway hoogstwaarschijnlijk in de herfst van 2023 verwachten. Houd onze releasekalender in de gaten en vergeet Sneakerjagers niet te volgen op Instagram voor het laatste nieuws.

Supreme x Nike Air Force 1 Low 'Baroque Brown'