Skip to content
Newsfeed

Supreme onthult samenwerking met Futura 2000

1 juni 2022 16:06
Supreme onthult samenwerking met Futura 2000

Het Supreme seizoen is nog steeds gaande en dat betekent aankomende donderdag weer een nieuwe drop. Voor de aankomende release werkt de skate winkel samen met de kunstenaar Futura 2000. De gehele opbrengst van deze samenwerking wordt gedoneerd aan de Free Arts NYC. Dit is een non-profit die als doel heeft jongeren uit de achtergestelde wijken van New York te helpen doormiddel van mentor programma’s en kunst workshops. De Supreme x Futura collectie is donderdag 2 juni 2022 verkrijgbaar bij Supreme.

De Supreme x Futura collectie bestaat uit twee t-shirts en een skateboard deck 3-pack. De t-shirts zijn beschikbaar in het wit of zwart en bevatten een print van Futura’s befaamde ‘The Good, The Bad, The Ugly‘ kunstwerk. Op de rug staat groot de handtekening van de kunstenaar. Ook op de Supreme x Futura deck 3-pack staat een onderdeel van hetzelfde kunstwerk geprint.

De Supreme x Futura collectie is vanaf donderdag 2 juni 2022 verkrijgbaar bij Supreme. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste sneaker en kleding releases? Hou dan vooral onze releasekalender en Instagram in de gaten voor het laatste nieuws.

Futura x Supreme tee
Futura x Supreme tee
Futura x Supreme tee
The Good, The Bad, The Ugly painting futura