Skip to content
Newsfeed

Stitching Stories komt met eigen workshops

24 januari 2024 13:24
Stitching Stories komt met eigen workshops

Het Nederlandse label Stitching Stories, opgericht door Carmen en Guillermo, komt met een eigen upcycle workshop. Het merk staat bekend om hun kleurrijke designs die elk gemaakt zijn met tweedehands kleding en scraps. Momenteel is het duo hard bezig met het opzetten van hun nieuwe website, maar kun je je nu alvast inschrijven voor de volgende upcycle workshop.

Stitching Stories (@stitchingstories__) is een welbekend label binnen de sneaker community. De kleurrijke designs van het merk zijn te herkennen uit duizenden en vertellen elk een eigen verhaal. Carmen Luijt en Guillermo Ware, de oprichters van Stitching Stories, focussen zich met het label op het ontwerpen van duurzame en inclusieve kleding. De collecties van Stitching Stories one-of-a-kind, niet alleen in looks, maar ook in de boodschap die het label wil overbrengen.

Lees hier het Sneakerjagers interview met Stitching Stories.

In het afgelopen jaar was Stitching Stories op diverse events te zien, waaronder Sneakerness in Londen. Momenteel is het label druk bezig met het verbeteren van de website. Binnen vier maanden zal de vernieuwde en verbeterde website live gaan. De nieuwe collectie zal dan ook direct te verkrijgen zijn via de website.

Terwijl de website wordt verbeterd, nodigt Stitching Stories iedereen uit om deel te nemen aan hun Upcycle Workshop in het atelier. Tijdens de vier uur durende workshop leer je de fijne kneepjes van het vak. Onder professionele begeleiding werk je aan het upcyclen van een kledingstuk. Of je nu ervaren bent met naaien of niet, iedereen is welkom. De benodigde materialen worden verstrekt.

Deelnemers kunnen ook hun eigen kledingstukken meenemen voor een persoonlijke touch. Mocht je geïnteresseerd zijn, mail dan snel naar [email protected] om je aan te melden of voor meer informatie. Mocht je je in de maand februari aanmelden, ontvang je €50,- korting op de normale prijs van €150,-.