Skip to content
Brand

Stijlvol de zomervakantie in met adidas

25 juli 2023 09:15
Stijlvol de zomervakantie in met adidas

Het vakantieseizoen is weer aangebroken. Ben je al helemaal klaar voor je vakantie en kun je niet wachten om naar de zee te gaan, cocktails te drinken en te relaxen bij het zwembad? Met het uitgebreide zomerassortiment van adidas staat niets jouw perfecte zomervakantie meer in de weg.

Het Three Stripes Brand heeft een enorme selectie kleurrijke, stijlvolle outfits voor je zomervakantie waarmee je klaar bent voor de warme dagen.

In dit artikel hebben we een kleine lijst voor je samengesteld met items die niet mogen ontbreken in je volgende vakantie.

1. Zwemkleding

Het eerste wat je natuurlijk nooit mag missen is zwemkleding. Of je nu een waterliefhebber bent of liever in je bikini ligt te zonnen, een zwempak en zwembroek zijn een must.

ADIDAS X FARM RIO SHORT-LENGTH BADESHORTS – GENDERNEUTRAL

Deze zwemshort met kleurrijke bloemenprint uit de samenwerking met FARM Rio is unisex en kan door iedereen gedragen worden. Het item heeft een stijlvolle, sportieve look en is een goede aanwinst voor alle zomeractiviteiten rond het water.

RICH MNISI BADEANZUG

De badpak is gemaakt in samenwerking met de Zuid-Afrikaanse ontwerper Rich Mnisi als onderdeel van de adidas x Rich Mnisi Pride collectie. Het ontwerp staat voor individualiteit, verbeelding en het geloof dat liefde ons allemaal verbindt.

SOLID CLX SHORT-LENGTH BADESHORTS

De Solid CLX zwembroek is ideaal voor je volgende duik in het water en bestaat uit geweven lichtgewicht materiaal dat sneldrogend is. Zo ben je in een mum van tijd weer droog en zie je er zowel in als uit het water goed uit.

2. Handdoek

Iets wat vaak vergeten wordt is een groot badlaken om je af te drogen of om in de zon te liggen. Met deze trendy varianten van adidas lig je er heerlijk bij tijdens je vakantie. De handdoeken hebben stijlvolle designs en zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal.

3. Oversized T-shirts

Het volgende item op de lijst is natuurlijk een goed t-shirt, een item waar je niet zonder kunt. Een paar makkelijk te combineren T-shirts die je altijd aan kunt trekken zijn het halve werk voor relaxte zomeroutfits.

ADICOLOR CLASSICS BACK+FRONT TREFOIL BOXY T-SHIRT

Een eenvoudig shirt in zomers roze met een adidas logo is precies wat je nodig hebt om snel iets aan te trekken na je duik.

4.GRAPHIC T-SHIRT

Een eenvoudig T-shirt met een losse pasvorm dat verrast met een zomerse rugprint is precies wat je nodig hebt voor de vakantie. Het item is gemakkelijk te stylen voor een chique outfit of om over een bikini te gooien.

5. Adiletten

Naar het zwembad of de spa gaan of over het hete zand naar de ijssalon lopen kan zo ontspannend zijn als je je adidas slides bij je hebt. Adidas slippers zijn nu verkrijgbaar in allerlei designs en kleuren en zijn een absolute must.

6. Strandtas

Met deze modellen van adidas heb je een stijlvol accessoire dat genoeg ruimte biedt om al je spullen in op te bergen. Je kunt gemakkelijk je handdoek, boek, zonnebrandcrème en wat je nog meer nodig hebt meenemen en er tegelijkertijd stijlvol uitzien.

7. Caps

Als je je koffers pakt voor een zomervakantie en naar het zuiden gaat, moet je zeker denken aan een hoed of pet. Want als de zon echt schijnt, is het belangrijk om jezelf te beschermen en je hoofd te bedekken. Een heel praktische bijkomstigheid is dat je haar dat ruw is van de zee en de wind binnen een paar seconden kunt verbergen.

Als je deze paklijst volgt, heb je zeker de belangrijkste benodigdheden voor je vakantie bij je. Zo staat niets een ontspannen zomervakantie in een sportieve, chique look in de weg. Natuurlijk vind je bij adidas nog veel meer leuke zomeritems. Het beste is om zelf een kijkje te nemen en je te laten inspireren.

Kijk voor meer nieuws en inspiratie op onze Sneakerjagers nieuwspagina.