Skip to content
Newsfeed

Stefon Diggs kondigt samenwerking aan met ASICS

14 juli 2023 07:48
Stefon Diggs kondigt samenwerking aan met ASICS


Stefon Diggs, de All-Pro Wide Receiver van de Buffalo Bills, heeft aangekondigd dat hij een partnerschap aangaat met ASICS. Deze opvallende samenwerking zal zich volledig richten op lifestyle, aangezien Diggs al verbonden is als atleet aan Jordan Brand. Voor Diggs is het belangrijk dat hij zich kan uitdrukken met zijn kleding en dat hij zich comfortabel voelt in wat hij draagt, en ASICS biedt hem precies dat.

Met zijn kenmerkende stijl en veelzijdigheid buiten het veld, is Diggs al lang een blikvanger als het gaat om zijn kledingkeuzes. Zijn unieke en excentrieke outfits hebben hem een reputatie opgeleverd als een van de meest modieuze atleten, niet alleen in de NFL, maar in alle sporten. Zo droeg hij laatst nog voor het Met Gala een Thom Browne-pak.

Stefon Diggs

Naast zijn gevoel voor mode is Stefon Diggs een professionele American football-speler die bekend staat als wide receiver in de National Football League (NFL). Hij begon zijn carrière in 2015 bij de Minnesota Vikings en zette zijn succes voort toen hij in 2020 naar de Buffalo Bills ging. Met zijn indrukwekkende vaardigheden en uitstekende prestaties is Diggs erkend als een van de beste wide receivers in de competitie. Hij heeft meerdere onderscheidingen ontvangen, waaronder All-Pro selecties en Pro Bowl-nominaties.

Hij voelde dat ASICS het perfecte merk voor hem was om de samenwerking mee aan te gaan: “A lot of times, brands don’t really think about expression—money is the only thing that’s on their mind, which is understandable, but it means that their partnerships will be lacking in certain areas. That mindset doesn’t apply at ASICS, and I’m very thankful for that”.

Wij zijn in ieder geval erg benieuwd wat de samenwerking tussen Stefon Diggs en ASICS ons gaat brengen. Ben je nieuwsgierig naar de trendy ASICS-silhouetten van dit moment? Klik dan op de onderstaande knop!