Skip to content
Newsfeed

STAPLE x PUMA komt met nieuwe collectie

9 maart 2023 18:45
STAPLE x PUMA komt met nieuwe collectie

Een nieuwe PUMA x STAPLE collectie komt er binnenkort aan met maar liefst vier nieuwe silhouetten. Op 10 maart 2023 kunnen we de release van de PUMA x STAPLE collectie verwachten. De PUMA x STAPLE komt met drie colorways van de PUMA Slipstream en een PUMA Suede.

De collab is gemaakt met Jeff Staple – een merk opgericht door de gelijknamige ontwerper.

Jeff Staple

In 1997 liep Jeff Staple een boetiek in New York City binnen met een shirt dat hij had gedrukt tijdens een zeefdrukklas aan de Parsons School of Design. Hij was niet van plan zijn eigen merk te beginnen, maar verliet de winkel met een bestelling van twaalf shirts met de desbetreffende print. Sindsdien is de ontwerper bekend binnen en buiten de sneakerwereld, met zijn OG ‘pigeon’ design op de SB Dunk Low.

Jeff Staple x PUMA

Jeff Staple heeft in het verleden al verschillende ontwerpen ontwikkeld met en voor PUMA. Begin 2023 word de Jeff Staple x PUMA Create from Light uitgebracht. Nu komen de twee namen opnieuw samen. Naast de drie nieuwe Slipstream’s kunnen we ook een PUMA Suede en een kleding collectie verwachten. De Suede komt in Bruce Lee stijl. De colorway is geïnspireerd op Bruce Lee’s iconische uniform uit de film ‘Game of Death’ uit 1978.

De collectie bevat ook hoodies, t-shirts, een jas en broeken. Hieronder laten we je de eerste, officiële beelden zien. De collectie is vanaf 10 maart 2023 verkrijgbaar bij PUMA en verschillende retailers. Houd onze releasekalender in de gaten en blijf up-to-date van de release.