Skip to content
Newsfeed

Stap in de wereld van de tijdloze Converse Star Player 76

16 augustus 2023 15:29
Stap in de wereld van de tijdloze Converse Star Player 76

Binnen de sneakerwereld zien we dat trends komen en gaan, slechts enkele ontwerpen behouden langdurig hun populariteit. De Converse Star Player 76 is een van die iconische silhouetten. Tot op heden worden er unieke kleurstellingen van dit model geïntroduceerd. In dit artikel ontdek je meer over het silhouet en kun je enkele van de beschikbare colorways bekijken!

De Converse Star Player 76

De Converse Star Player 76 maakte zijn debuut in – je raadt het al – 1976. Dit was een tijd waarin de sneakercultuur in opkomst was en sportkleding invloed begon te krijgen binnen de modewereld. Hoewel de schoen oorspronkelijk ontworpen was voor basketbal, groeide de populariteit al snel onder zowel atleten als modeliefhebbers.

Het tijdloze silhouet is herkenbaar aan zijn uitgesneden bovenwerk en is daarmee de perfecte combinatie van eenvoud en veelzijdigheid. De Converse Star Player 76 is verkrijgbaar in verschillende materialen en kleurenpaletten, wat betekent dat er voor iedereen een passende colorway te vinden is. Het scala aan kleuren varieert van neutrale tinten tot opvallende combinaties in leer of in canvas, waardoor er mogelijkheden zijn voor zowel ingetogen als gedurfde stijlen.

Converse Star Player 76
Converse
Converse Star Player 76

Vind je het juist prettig als sneakers je enkels omsluiten? Dan is dit ontwerp ook geschikt voor jou. Naast de lage versie, kun je dit model ook shoppen in een middelhoge variant. Deze sneaker is uitgerust met een gewatteerde kraag die jou comfortabel houdt tijdens elke stap die je zet.

Rooted in skateboarding, reborn for the street. The Star Player 76, now in a new cut, will upgrade your look.
your look.

Converse

Converse Star Player 76 colorways

Nieuwsgierig naar wat we precies bedoelen? Waarom werp je niet zelf een blik op de diverse beschikbare colorways van de Converse Star Player 76? Hieronder hebben we een selectie voor je samengesteld!

Mid Ghosted

Converse

Mid Black

Star Player

Low Black

Black

Low Golden Sundial

Orange

Low White

Star Player 76

Low Black Leather

Leather star player

Low Forest Shelter

Forest

Low Mono Suede

Suede

Low Utility

Utility

Low Navy

Navy Player 76

Zit er toch geen colorway voor je tussen maar wil je wel graag een paartje aan je collectie toevoegen? Zorg er dan voor dat je regelmatig de Sneakerjagers releasekalender raadpleegt. Zo ben je altijd op de hoogte van aankomende releases en wie weet past de volgende collectie perfect bij jouw smaak!