Skip to content
Upcoming

Stap in de wereld van Barbie met deze Barbiecore items

18 juli 2023 12:29
Stap in de wereld van Barbie met deze Barbiecore items

Hi Barbie! Hi Ken! Met haar iconische stijl en grenzeloze verbeeldingskracht heeft Barbie al generaties lang miljoenen harten veroverd. Op vrijdag 21 juli 2023 zal de langverwachte Barbie film eindelijk in de bioscopen te zien zijn. Niemand minder dan Margot Robbie en Ryan Gosling hebben de iconische rollen van Barbie en Ken op zich genomen.

Terwijl de hype rond de film blijft groeien, is er ook een nieuwe trend die de modewereld verovert: Barbiecore. In dit artikel duiken we dieper in op de betoverende wereld van Barbie en delen we enkele must-have Barbiecore items.

De nieuwe Barbie film

Laten we beginnen met een welverdiend compliment voor het marketingteam van de Barbie film, want het lijkt alsof er bijna niemand is die niet heeft gehoord of gezien van de langverwachte nieuwe film.

Het succes hiervan is natuurlijk mede te danken aan de uitstekende castingskeuze van Margot Robbie en Ryan Gosling. Beiden staan bekend om hun charisma, talent en onmiskenbare aantrekkingskracht. Het is geen verrassing dat hun casting de opwinding rondom de film alleen maar heeft vergroot.

Barbie
Ryan Gosling en Margot Robbie | Foto van Vogue

Op 25 mei 2023 werd de langverwachte trailer onthuld en werden we getrakteerd op een veelbelovende blik op de aankomende film. In deze trailer kregen we een betoverend kijkje in de roze wereld waarin Barbie en Ken leven, Barbieland. We werden meegenomen langs glinsterende roze glijbanen, een schitterend roze strand en betoverende feesten vol kleur en magie.

Plotseling bleek alles niet meer zo perfect te zijn en moesten Barbie en Ken hulp gaan zoeken in de echte wereld, waarbij zij al snel voor de nodigde opschudding zorgde. Heb je de trailer nog niet gezien? Bekijk deze dan hieronder!

Première in Londen

Naast Ryan Gosling en Margot Robbie schitteren nog veel meer getalenteerde sterren in de film. De cast bevat ook namen als Will Ferrell, Emma Mackey, Dua Lipa, Hari Nef, Simu Liu en Ncuti Gatwa. Op 12 juli 2023 verschenen zij allemaal op de roze loper in Londen voor de première van de nieuwe film. Met hun aanwezigheid gaven ze de première een extra dosis glamour, en ook de Kenergy straalde er weer vanaf.

roze loper
roze loper
Foto’s van Careth Cattermole / Getty Images

Barbiecore

De foto’s hierboven geven je al een voorproefje van waar Barbiecore voor staat: alles wat roze, glamoureus en speels is. Het omarmt de levendige kleuren, de glinsterende details en de girly vibes die we kennen van Barbie. Van roze outfits tot pailletten, van fluffy accessoires tot glimmende schoenen. Zoals je kunt zien in de trailer, draait alles om roze, zelfs de iconische accessoires! Van roze plastic tassen tot Barbie haar roze plateau pumps (tenzij ze aan het skaten is natuurlijk). Hot in pink!

Barbiecore must-haves

In de wereld van sneakers en streetwear zijn er ook tal van roze items te vinden. Laat je inspireren door de magie van Barbiecore met deze must-have items en creëer jouw eigen betoverende Barbiecore look!

Nike Dunk High ‘Pink Prime’

Nike

Nike Dunk High 'Pink Prime'

DD1869-110 · Prijs vanaf €131,-

Naar alle aanbieders

Stan Smith x adidas Adifom Mule WMNS ‘Lucid Pink’

adidas

Stan Smith x adidas Adifom Mule WMNS 'Lucid Pink'

ID9453 · Prijs vanaf €52,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 1 High OG ‘Washed Pink’

Nike

Air Jordan 1 High OG 'Washed Pink'

FD2596-600 · Prijs vanaf €101,-

Naar alle aanbieders

Chuck 70 Vintage Canvas

Converse

Chuck 70 Vintage Canvas

A03795C · Prijs vanaf €53,-

Naar alle aanbieders

Nike Dunk Low WMNS ‘Rose Whisper’

Nike Dunk Low WMNS 'Rose Whisper'

DD1503-118 · Prijs vanaf €72,-

Naar alle aanbieders

adidas Gazelle Bold

Asphaltgold

adidas suede

IG9653 · Prijs vanaf €91,-

Naar alle aanbieders

Patta BASIC NYLON SWIM SHORTS

BSTN

Awake King Logo Jas

adidas ISLAND CLUB MINI ROK

adidas

Patta BASIC FITTED TEE

Sun Buddies Greta x SNS

SNS

Diesel 1DR 1DR SHOULDER BAG

BSTN

In een tijd waarin velen verlangen naar wat meer vrolijkheid, straalt Barbiecore een esthetiek uit van geluk en positieve energie. Barbie blijft een belangrijk icoon in de popcultuur en nu verovert ze niet alleen onze schermen, maar ook onze kledingkasten. Voeg een vleugje roze toe aan je stijl en omarm de glamour en magie van Barbie.