Skip to content
Newsfeed

Spider-Man x Air Jordan 1 Retro High OG ‘Across the Spider-Verse’

2 mei 2023 16:20
Spider-Man x Air Jordan 1 Retro High OG ‘Across the Spider-Verse’

Een unieke sneaker toevoegen aan je collectie? Dat kan binnenkort met de Spider-Man x Air Jordan 1 Retro High OG ‘Across the Spider-Verse’! Deze langverwachte release is geïnspireerd op de iconische animatiefilm ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse’. De AJ1 zal beschikbaar zijn op 20 mei 2023 om 09:00.

De Spider-Man x Air Jordan 1 Retro High OG ‘Across the Spider-Verse’ is niet alleen een eerbetoon aan de film. Maar ook aan de fans die houden van het klassieke silhouet van de Air Jordan 1. Zo wordt dus het beste van beide werelden gecombineerd! Ook brengt het hiermee de levendige kleuren en gedrufde ontwerp van de animatiefilm naar deze tijdloze sneaker.

Design van de Air Jordan 1 High OG ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’

Het design van de Air Jordan 1 High OG ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’ is een interpretatie van de klassieke ‘Chicago’ colorway met een op stripboeken geïnspireerde esthetiek. Voor deze multi-verse look is gebruik gemaakt van verschillende materialen en patronen. Zo is het University Red/Black/White bovenwerk voorzien van cirkels en tinten die de bewegende animatiestijl van de Mile Morales/Spider-Man animatiefilms nabootsen. Daarnaast wordt de strakke witte bovenkant geaccentueerd door dynamische rode panelen en zwart lakleer bij de enkels en Swooshes.

Verder zien we extra details in de vorm van Wings motieven bij de enkel, ‘Nike Air’ tong tags en bedrukte inlegzolen. De finishing touch van het ontwerp zijn de witte tussenzolen en doorschijnende rode rubberen zolen.

De Spider Man x Air Jordan 1 Retro High OG ‘Across the Spider-Verse’ zal op 20 mei 2023 om 09:00 in volledige gezinsmaten uitkomen. Bovendien ontvang je de Jordan in een speciale verpakking ter ere van de release van de film.

Dus of je nu een fan bent van Spider-Man, Air Jordan of gewoon op zoek bent naar een opvallende nieuwe sneaker, deze release is iets om naar uit te kijken! Houd onze releasekalender en Instagram in de gaten om te zorgen dat je erbij bent wanneer deze geweldige sneaker uitkomt!

Spider-Man x Air Jordan 1 Retro High OG 'Across the Spider-Verse'
Spider-Man x Air Jordan 1 Retro High OG 'Across the Spider-Verse' zool
Spider Man x Air Jordan 1 Retro High OG 'Across the Spider-Verse'
Spider-Man x Air Jordan 1 Retro High OG 'Across the Spider-Verse' bovenkant
Spider-Man x Air Jordan 1 Retro High OG 'Across the Spider-Verse'
Spider Man x Air Jordan 1 Retro High OG 'Across the Spider-Verse' achterkant
Spider-Man x Air Jordan 1 Retro High OG 'Across the Spider-Verse' toebox
Spider-Man x Air Jordan 1 Retro High OG 'Across the Spider-Verse' details