Skip to content
Newsfeed

solebox viert de terugkeer van de legendarische Nike Mac Attack

5 september 2023 09:00
solebox viert de terugkeer van de legendarische Nike Mac Attack

Op 7 september 2023 wordt de legendarische Nike Mac Attack ‘White/Black’ uitgebracht waar veel sneakerfans naar uitkijken. De OG-kleurstelling werd in 1984 gepresenteerd als een tennissneaker voor John McEnroe. De unieke uitstraling van de schoen en het strakke zwart-witte ontwerp maken het een van de meest trendy retro-silhouetten. solebox wil het silhouet extra in het zonnetje zetten en komt daarom met een uniek schaakbord.

Het speciale schaakbord is een samenwerking tussen solebox en Nike, die de schaakbordtonglabels van de schoen weerspiegelt. Het is in dezelfde kleuren als het merk, namelijk zwart, wit en rood. Vooral de grote ‘A’, die samen met een deel van het Swoosh-logo op het bord is gestanst, dient om de ‘Mac Attack’ nog eens extra te benadrukken. Het bord is voorzien van talrijke speciale details, zoals rode spetters en dunne lijnen die de vakjes omlijnen. Bij het bord horen 32 schaakstukken van acryl. De stukken hebben ook een onderscheidend ontwerp met het uitgestanste Nike-logo, de letter ‘A’ en de solebox-symbolen.

Dit bijzondere schaakspel is in een uiterst beperkte oplage van 10 stuks geproduceerd. Met een beetje geluk kun je twee van deze individuele sets winnen via een Instagram-wedstrijd van solebox.

Als je geïnteresseerd bent in meer nieuws over sneakers, zorg er dan zeker voor dat je onze Sneakerjagers nieuwspagina bekijkt.

solebox
solebox