Skip to content
Newsfeed

Solebox en Daily Paper droppen apparel collectie

9 mei 2023 20:10
Solebox en Daily Paper droppen apparel collectie

Op 10 mei 2023 brengen Solebox en Daily Paper speciale apparel items uit. Een zwarte trui en een wit oversized t-shirt zie je terug in de capsule. Lees in dit artikel alles over de Solebox x Daily Paper drop. De pieces zullen verschijnen op de website van Solebox.

Daily Paper is een succesvol Nederlands streetwear merk die is opgezet in 2012. Het label combineert hedendaags design met Afrikaanse invloeden. Solebox is een sneaker store die al enige tijd mee draait in de scene. Nu bundelen de twee succesvolle en essentiële ondernemingen hun krachten.

Het t-shirt en de hoodie hebben op de rug dezelfde graphic. Met de graphic wordt de lange weg naar succes laten zien. De woorden ‘Trust the proces’ staat bovenaan de kledingstukken daarnaast zie je twee pijlen die laten zien dat groei niet altijd in een rechte lijn verloopt. Ten slotte zie je de beide winkels van de bedrijven afgebeeld.

solebox and Daily Paper have come together for a capsule collection that reflects the long path to success. The collaboration is a reminder to “Trust The Process” that is not as straightforward as it looks from the outside.

solebox

De apparel items kan je op 10 mei 2023 vanaf 10:00 uur vinden op de website van Solebox. Klik op de onderstaande knop om naar de website van Solebox te gaan.