Skip to content
Staff Picks

Snipes komt met kortingscode tijdens December Special

8 december 2021 15:26
Snipes komt met kortingscode tijdens December Special

Snipes komt met de December Special deals. In deze deal shop je sale items met extra 20% korting. Gebruik code ONLINE20 en reken jouw favoriete sale items met 20% af. De kortingscode is alleen online te gebruiken en is alleen toe te passen op sale items. Bekijk hier onze favoriete picks uit de Snipes sale.

December Special Snipes

Reebok Club C Double Geo

Reebok Club C Double Geo Sneaker
ReebokClub C Double Geo Sneaker

Onze eerste favoriete item uit de Snipes December Special deals, is de Reebok Club C Double Geo sneaker. De schoen kleurt wit en heeft bordeauxrode en roze details. Op het middenpaneel is het Reebok logo gezet en ook op de hiel komt deze terug. De sneaker haalt zijn inspiratie uit het klassieke Club C model en heeft een verhoogde middenzool gekregen.

adidas Originals Continental 80

adidas Originals Continental 80
adidas Originals Continental 80

De adidas Originals Continental 80 heeft een retro look. De sneaker heeft een witte upper en heeft de drie adidas strepen op het middenpaneel. Deze kleuren blauw met groen. De middenzool kleurt off-white en het Trefoil-logo komt terug op de hiel en bij de veters.

Snipes Small Logo Pufferjacket

Snipes Small Logo puffer jack
Snipes Small Logo puffer jack
Snipes Small Logo puffer jack

Uit de eigen collectie van Snipes komt deze Small Logo Puffer jack. Het jack is dik gevoerd en heeft een donkergroene kleur. Op de borst is het logo van Snipes in het wit gezet. Ook op de rits komt het logo terug. De jas heeft een capuchon en heeft meerdere zakken om je spullen in kwijt te kunnen.

Nike W Sportswear M65 Essential jack

Nike W Sportswear M65 Essential WVN Jacket OS
Nike W Sportswear M65 Essential WVN Jacket OS

Dit Nike jack voor dames haalt zijn inspiratie uit de military jackets. De jas heeft een utility details op het design die het item een stoere uitstraling geven. Op de mouw is de Swoosh gezet. Het jack is gemaakt van polyester en katoen en heeft een dubbele sluiting.

Kangol Wool hat

Kangol Wool Hat

Deze hoed van Kangol heeft een zachte feel. De hat kleurt lichtgroen en heeft het logo op de voorkant in het wit gestikt. Til jouw outfit naar een hoger niveau met dit opvallende hoedje.

New Balance 5740

New Balance 5740
New Balance 5740

De New Balance 5740 heeft een sportieve look. Het item heeft een ‘Granat’ kleur gekregen en het N-logo op het middenpaneel kleurt grijs. De middenzool heeft meerdere lagen en heeft off-white en witte kleur gekregen. De off-white middenzool loopt door over het bovenwerk en geeft de sneaker een opvallende look.

adidas Mini Airliner Tas

adidas Mini Airliner Tas

De adidas Mini Airliner tas heeft een luxe uitstraling. De tas is van verlours en heeft een zachte feel. Over het design zijn verschillende Trefoil logo’s gedrukt. De tas heeft een verstelbare strap en heeft een ritssluiting.

adidas Originals ZX 2K BOOST

adidas Originals ZX 2K BOOST Sneaker
adidas Originals ZX 2K BOOST Sneaker

De adidas Originals ZX 2K Boost is een sportieve schoen en heeft een witte colorway. Het bovenwerk is van ripstop en heeft reflecterende details. Zo lichten de adidas strepen op het middenpaneel en de hiel tab op wanneer hier op geschenen wordt. De Boost-technologie in de middenzool maakt het paartje comfortabel.

Converse Chuck Taylor All Star

Converse Chuck Taylor All Star
Converse Chuck Taylor All Star

De Converse Converse Chuck Taylor All Star is een iconische sneaker. Het model heeft een hoge fit en kleurt groen met gouden details. De middenzool kleurt wit en op de kraag is het Converse embleem gezet. Ook dit paartje is in de Snipes sale te verkrijgen.

adidas Originals Heavy Duty R.Y.V. Sweatshirt

adidas Originals Heavy Duty R.Y.V. Sweatshirt

Het laatste item uit onze favoriete picks uit de Snipes December Deals, is dit sweatshirt van adidas. Het item kleurt grijs en heeft het adidas logo op de borst gestikt. Het item heeft een ronde kraag en is gemaakt van 100% katoen.

Dit zijn een aantal van onze favoriete picks uit de December Special sale bij Snipes. Mocht je liever zelf door de collectie van Snipes willen scrollen, klik dan op de knop hieronder. Met kortingscode ONLINE20 profiteer je van 20% korting bovenop sale items. Deze kortingscode is alleen online geldig.