Skip to content
Newsfeed

Sneakerness keert terug naar Amsterdam in 2023

10 mei 2023 14:33
Sneakerness keert terug naar Amsterdam in 2023

Het grootste sneaker event van Europa keert terug naar Nederland. In het weekend van 27 en 28 mei 2023 staan de hallen van de Kromhouthal in Amsterdam gevuld met de zeldzaamste en unieke sneakers. Lees hier meer over het event.

Sneakerness maakt zich klaar voor een nieuwe editie. Het event heeft al een hoop edities gehad en stond recent in Zürich, Zwitserland. Eind oktober 2022 werd Van Nelle Fabriek in Rotterdam omgetoverd tot een walhalla voor sneakerliefhebbers en nu is Amsterdam weer aan de beurt.

Voor wie Sneakerness nog niet kent, Sneakerness is een wereldwijd event dat weekenden organiseert waarbij de grootste sneaker sellers en verzamelaars samen komen en sneakers kunnen (ver)kopen. Elke shop krijg zijn eigen kraampje en biedt zijn of haar beste sneakers aan. Van gehypete releases tot vintage silhouetten; je vindt het allemaal tijdens Sneakerness.

Naast sneakers kun je bij de stands ook kleding kopen, workshops volgen en je sneakers laten cleanen door merken als Crep. Gedurende het event kun je bij diverse kraampjes streetfood halen, draaien er dj’s en zijn er diverse talkshows met iconen uit de sneaker scene.

Tickets

Sneakerjagers zal ook dit jaar weer aanwezig zijn. Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte van de laatste updates van het event. Houd ook onze nieuwspagina in de gaten voor de laatste berichten betreffend Sneakerness.

Tickets voor Sneakerness Amsterdam 2023 zijn nu al te verkrijgen. De tickets gaan per tijdslot. Mocht je er zeker van willen zijn dat alle sneakers die jij tof vindt er nog zijn, raden we je aan om een ticket voor het eerste tijdslot te bemachtigen. Het event vindt plaats op zaterdag 27 mei 2023 van 11:00 uur tot 19:00 uur en zondag 28 mei 2023 van 11:00 uur tot 18:00 uur.

Klik op de button hieronder om je tickets voor Sneakerness 2023 in Amsterdam te kopen.