Skip to content
Win

Sneakerjagers x Foot Locker 12 Days of Gifting – KAWS BFF PINK figure

23 december 2023 09:09
Sneakerjagers x Foot Locker 12 Days of Gifting – KAWS BFF PINK figure

Op de elfde dag van de 12 Days of Gifting-campagne bundelen Foot Locker en Sneakerjagers opnieuw hun krachten voor een exclusieve prijs. In aanloop naar de feestdagen verrast Foot Locker FLX-leden gedurende 12 dagen met diverse prijzen. Als FLX-lid maak je op de elfde dag kans op een KAWS figure. Ontdek hier hoe je kunt deelnemen.

12 Days of Gifting – Dag 11

Deze december komt Foot Locker met iets groots! FLX-leden kunnen tijdens de 12 Days of Gifting unieke prijzen winnen, van sneakers tot een PlayStation 5. Als je nog geen FLX-lid bent, waar wacht je dan nog op? Meld je aan en maak kans op te gekke prijzen. Bovendien kun je genieten van allerlei extra voordelen.

Na het onthullen van geweldige prijzen zoals een Air Jordan 11 Gratitude, Manchester City match tickets en jersey gesigneerd door Jack Grealish presenteren Foot Locker en Sneakerjagers vandaag de allernieuwste prijs. Als je de eerdere kansen hebt gemist, aarzel dan niet langer en schrijf je snel in zolang het nog kan!

KAWS figure

We naderen bijna het einde van de 12 Days of Gifting, maar voordat het zover is, staat ons nog een bijzondere prijs te wachten op dag elf, namelijk een KAWS BFF PINK figurine. KAWS is de artiestennaam van Brian Donnelly, een Amerikaanse ontwerper en graffitikunstenaar. Sinds het begin van zijn carrière is de kunstenaar al zeer populair, vooral vanwege zijn figuren die zijn gebaseerd op Disney-karakters.

Deze figuurtjes zijn meestal beperkt verkrijgbaar, waardoor ze een waardevolle aanwinst vormen voor de collectie van liefhebbers van deze kunstenaar. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en meld je vóór 26 december 2023 aan via je FLX-account.

KAWS

Om mee te kunnen doen, moet je lid zijn van FLX, het Foot Locker lidmaatschap. Als je nog geen lid bent, meld je dan snel aan en ontvang direct 1.000 punten als welkomstbonus. Voor de dagelijkse acties heb je 500 punten nodig per deelname, wat betekent dat nieuwe leden twee keer gratis kunnen meedoen. Na deze welkomstbonus ontvang je telkens wanneer je winkelt weer extra punten!

Lees hier meer over de voordelen van het FLX-lidmaatschap.

Sneakerjagers x Foot Locker

Meld je snel aan voor het FLX-lidmaatschap om kans te maken op indrukwekkende prijzen tijdens de Sneakerjagers x Foot Locker 12 Days of Gifting giveaway. De winnaars van deze campagne worden op 28 december 2023 aangekondigd door Foot Locker. Elke dag worden nieuwe prijzen bekendgemaakt, waarvoor je gedurende vier dagen de kans hebt om deel te nemen. Mis deze unieke prijzen niet!

Houd dus het Sneakerjagers Instagramaccount (@sneakerjagers) in de gaten voor de laatste updates omtrent de giveaway.