Skip to content
Newsfeed

Sneakerjagers x Foot Locker 12 Days of Gifting – Cap signed by Jayson Tatum + €500 gift card

18 december 2023 09:10
Sneakerjagers x Foot Locker 12 Days of Gifting – Cap signed by Jayson Tatum + €500 gift card

Op de zesde dag van de 12 Days of Gifting campagne komen Foot Locker en Sneakerjagers met een unieke prijs. Ter ere van de feestdagen deelt Foot Locker gedurende 12 dagen uiteenlopende prijzen uit aan FLX-leden. Maak op de zesde dag kans op een Cap signed by Jayson Tatum van de Celtics + een Foot Locker cadeaubon ter waarde van €500. Ontdek hier meer.

12 Days of Gifting – Dag 6

Foot Locker pakt groots uit deze decembermaand. Gedurende de 12 Days of Gifting maken FLX-leden kans op indrukwekkende prijzen, variërend van sneakers tot vliegtickets. Als je nog geen lid bent van het FLX-programma van Foot Locker, aarzel dan niet om je aan te melden. Als lid maak je niet alleen kans op unieke prijzen, maar profiteer je ook van veel andere voordelen.

We zijn inmiddels op de helft van de 12 Days of Gifting, daarom komt Foot Locker nu met een unieke prijs. Op dag 6 maak je kans op een Cap signed by Jayson Tatum van de Celtics en een Foot Locker cadeaubon ter waarde van €500. Jayson Tatum is een Amerikaanse profbasketbalspeler die speelt voor de Boston Celtics in de NBA. De pet die je kunt winnen is gesigneerd door Tatum, wat het een uniek cadeau maakt voor iedere basketballiefhebber!

Celtics

Daarnaast maak je ook kans op een Foot Locker gift card ter waarde van €500,-. Deze cadeaubon geeft je de vrijheid om zelf te bepalen wat je wilt shoppen in de winkel, of het nu gaat om de nieuwste sneakers of comfortabele kleding.

Mis deze giveaway niet en schrijf je voor 21 december 2023 in via je FLX-account.

Om deel te nemen dien je lid te zijn van FLX, het Foot Locker lidmaatschap. Als je nog geen lid bent, meld je dan snel aan en ontvang direct 1.000 punten als welkomstbonus. De dagelijkse acties vereisen 500 punten per deelname, wat betekent dat leden twee keer gratis kunnen meedoen. Na deze twee keer biedt zelfs een bescheiden shopsessie voldoende mogelijkheid om weer meer punten te verzamelen! Lees hier meer over de voordelen van het FLX-lidmaatschap.

Sneakerjagers x Foot Locker

Meld je snel aan voor het FLX-lidmaatschap om kans te maken op indrukwekkende prijzen tijdens de Sneakerjagers x Foot Locker 12 Days of Gifting giveaway. De winnaars van deze campagne worden op 28 december 2023 aangekondigd door Foot Locker. Elke dag worden nieuwe prijzen bekendgemaakt, waarvoor je gedurende vier dagen de kans hebt om deel te nemen. Mis deze unieke prijzen niet!

Houd dus het Sneakerjagers Instagramaccount (@sneakerjagers) in de gaten voor de laatste updates omtrent de giveaway.