Skip to content
Brand

Sneakerjagers’ top 5 bestsellers bij PUMA

20 juli 2023 10:22
Sneakerjagers’ top 5 bestsellers bij PUMA

De sneakers van PUMA zijn al jaren geliefd bij velen. Het merk staat bekend om zijn klassieke silhouetten als de Clyde OG en Slipstream, maar komt daarnaast ook geregeld met nieuwe designs, denk hierbij aan de Velophasis. Hier vind je de Sneakerjagers’ top 5 bestsellers die nu te verkrijgen zijn bij PUMA.

1. PUMA Clyde OG

‘Verdant Green’

PUMA Clyde OG

De PUMA Clyde OG is een klassiek silhouet dat in de jaren 70 geïntroduceerd werd. De naam van de sneaker komt van oud basketbalspeler Walter ‘CLYDE’ Frazier, die in 1973 vroeg om een paar PUMA Suedes. Speciaal voor de NBA-speler ontwierp PUMA de ‘Clyde’, een variant op de Suede maar met een smallere neus.

De ‘Verdant Green’ colorway heeft een retro uitstraling. De gouden details op het middenpaneel geven het paar een chique uitstraling. De PUMA Clyde OG ‘Verdant Green’ is nu te verkrijgen bij PUMA.

‘For All Time Red’

PUMA Clyde OG Red

De PUMA Clyde OG komt ook in een opvallende, rode colorway. De ‘For All Time Red’ variant combineert de kleuren rood, wit en komt met gouden details. Het suède bovenwerk geeft de sneaker een chique touch. Op de zool is het PUMA logo geplaatst.

2. PLEASURES x PUMA Velophasis

PUMA x PLEASURES Velophasis Overdye sneakers
PUMA x PLEASURES Velophasis Overdye sneakers

Het nieuwe Velophasis silhouet heeft van zichzelf al een erg opvallende look, maar de samenwerking met PLEASURES doet hier nog een schepje bovenop. Het chunky silhouet komt in een ‘Overdyed Pink’ colorway en elk exemplaar heeft zijn eigen unieke ‘dyed’ look. De dynamische overlays op het bovenwerk maken de sneaker uniek in zijn soort.

3. Slipstream

‘White/Black’

PUMA Slipstream
PUMA Slipstream

De PUMA Slipstream Mid werd in 1987 geïntroduceerd als basketbalschoen. De statement makende sneaker werd al snel omarmd door sneakerliefhebbers en ook naast het veld was de Slipstream een succes. Het vernieuwde Slipstream model brengt ode aan de sportieve roots van de OG en voegt dynamische details toe aan het bovenwerk.

BBall – ‘Archive Green’

PUMA Bball Slipstream
PUMA Bball Slipstream

De BBall variant van de PUMA Slipstream werd in 2023 geïntroduceerd. De sneaker lijkt erg op zijn voorganger, maar komt met sportieve aanpassingen op het bovenwerk. De tong is van canvas en geeft het paar een comfortabele feel. Op de tong en hiel verschijnt het PUMA logo. De Formstrip op het middenpaneel is een kenmerkend element en heeft een driedimensionaal effect gekregen.

4. PUMA R-SX

RS-X Efekt PRM ‘Feather Grey’

PUMA RS-X Efekt PRM sneakers
PUMA RS-X Efekt PRM sneakers

Het RS-X model van PUMA behoort al jaren tot de bestsellers van het merk. Het chunky silhouet heeft niet alleen een unieke look, het paar is ook nog eens erg comfortabel. De RS-X Efekt PRM ‘Feather Grey’ heeft een ingetogen colorway. Het bovenwerk is van mesh en de leren en suède overlays geven het paar stevigheid.

RS-X Efekt Animalia L – dames

PUMA RS-X Efekt Animalia L
PUMA RS-X Efekt Animalia L

De PUMA RS-X Efekt Animalia L is er eentje voor de dames en heeft unieke details. Het bovenwerk is van mesh en geeft de sneaker een comfortabele feel. De mudguard komt met een panterprint en heeft een hairy feel. De chunky middenzool geeft het paar een opvallende uitstraling en zorgt voor demping en comfort.

5. RHUIGI x PUMA Clyde High

‘White Royal Sapphire’

PUMA x RHUIGI Clyde
PUMA x RHUIGI Clyde

Tot slot hebben we de RHUIGI x PUMA Clyde High uit PUMA’s bestsellers. De sneaker is in samenwerking met streetwear designer Rhuigi Villaseñor ontworpen en heeft een retro uitstraling. Het paar haalt zijn inspiratie uit de hiphopcultuur in de jaren 70, een iconisch tijdperk voor PUMA.

Dit waren de Sneakerjagers’ top 5 bestsellers bij PUMA. De hierboven genoemde sneakers zijn in verschillende colorways te verkrijgen. Neem dus snel een kijkje op de site van PUMA en bekijk of jouw favoriete paar er tussen zit.