Skip to content
Staff Picks

Sneakerjagers komt met exclusieve PUMA kortingscode

25 april 2022 13:23
Sneakerjagers komt met exclusieve PUMA kortingscode

Sneakerjagers komt met een exclusieve kortingscode voor op de website van PUMA. Met de code ‘SNEAKERJAGERS25‘ krijg je 25% korting op alles. De kortingsactie loopt van 25 april 2022 tot en met 27 april 2022. Ga daarom snel naar de website van PUMA om je kledingkast aan te vullen met nieuwe items!

PUMA heeft een groot aanbod aan kleding, sneakers en accessoires. Omdat het aanbod zo groot en divers is, hebben wij twee outfits samengesteld. Hopelijk worden jullie op deze manier geïnspireerd. Wil je liever zelf een kijkje nemen? Klik dan op de button hieronder!

PUMA dames

Team Sleeveless Top Women

Door de basic kleuren kan deze top met elke outfit worden gecombineerd. Het bevat PUMA’s dryCELL technologie, waardoor je altijd droog en koel blijft. Daarnaast is de top ook nog eens zeer comfortabel door de materialen die zijn gebruikt.

PUMA Team Sleeveless Top Women
PUMA Team Sleeveless Top Women

Classics korte hoodie

Wat opvalt aan deze hoodie is de kortvallende zoom en minimalistische branding. Net als het item hierboven kan ook deze overal mee gecombineerd worden. Het weer blijft nog steeds erg wisselvallig waardoor een hoodie nog steeds goed van pas kan komen!

PUMA Classics korte hoodie
PUMA Classics korte hoodie

Downtown sweatpants

Met deze sweatpants weet je zeker dat je comfortabel de dag door kan gaan. Het is een broek die heerlijk zacht aanvoelt. Daarnaast zijn de pants gemaakt van gereycyled materiaal, waardoor je ook nog eens milieubewust bezig bent.

Downtown sweatpants PUMA
Downtown sweatpants

Mirage Sport SD DJ Snake

De Mirage Sport SD DJ Snake combineert de beste en meest innovatieve kenmerken uit PUMA’s atletische archieven. Daarnaast heeft de schoen futuristische stijlelementen, wat een nieuw ontwerp geeft aan de sneaker. PUMA wilt de muziek en remixen van DJ Snake eren, dit hebben ze gedaan doordat zij een eigen remix hebben gemaakt op een klassiek PUMA-model.

Mirage Sport SD DJ Snake
Mirage Sport SD DJ Snake

PUMA heren

PUMA Team Men’s Graphic Tee

Dit shirt kan overal gedragen worden, in de sportschool, op werk, buiten werk, niets is te gek. Daarnaast maakt het niet uit wat je erbij draagt, want het zal zeker matchen! Met de branding achterop is dit een echte eyecatcher.

PUMA Team Men's Graphic Tee
PUMA Team Men's Graphic Tee


Essentials+ sweatshirt

Dit sweatshirt heeft een comfortabele pasvorm en een minimalistisch ontwerp. Zo staat de PUMA branding in het klein op de borst, dit loopt ook over de mouwen heen. De sweater is gemaakt van gerecyclede materialen, waardoor je met deze aankoop milieubewust bezig bent!

Essentials+ sweatshirt
Essentials+ sweatshirt


Classics Tech

Deze broek heeft een elastische tailleband met een trekkoord aan de binnenkant, zodat de broek altijd perfect zit. Daarnaast kunnen spullen gemakkelijk opgeborgen worden in de zijzakken en het achterzakje. Als laatste is deze broek gemaakt van Better Cotton Initiative, waardoor je een duurzamere katoenteelt support.

Classics Tech
Classics Tech

Caven

Deze sneaker is geïnspireerd op een klassiek basketbalmodel uit de jaren 80. Doordat er leren details en een gelaagde tussenzool zijn toegevoegd, heeft de klassieke schoen een nieuwe look gekregen. Daarnaast biedt SoftFoam in de schoenen de gehele dag comfort.

Caven
Caven

Dit waren onze outfits uit het aanbod van PUMA. Vergeet niet om de code ‘SNEAKERJAGERS25‘ bij het afrekenen toe te voegen aan je winkelwagen. Van 25 april 2022 tot en met 27 april 2022 kun je profiteren van de korting. Hou vooral onze nieuwspagina in de gaten voor nog meer kortingsacties zoals deze!