Skip to content
Newsfeed

Sneakerjagers exclusieve sokken two-pack – giveaway winnaar bekend

3 april 2024 11:56
Sneakerjagers exclusieve sokken two-pack – giveaway winnaar bekend

Samen met het Amsterdamse merk Slay All Day heeft Sneakerjagers unieke Sneakerjagers-sokken ontworpen. Deze sokken worden verkocht in een set van twee en zijn alleen in beperkte oplage verkrijgbaar in de Sneakerjagers webshop.

Om de lancering te vieren, organiseerde Sneakerjagers ook een speciale weggeefactie! Hierbij maakte je kans op een cadeaubon ter waarde van €250 voor een partnershop naar keuze. Scroll snel verder om te zien of jij de winnaar bent geworden!

Sneakerjagers two-pack sokken

Verbeter je sneaker game met bijpassende sokken! Speciaal voor de sneakerliefhebber zijn de exclusieve Sneakerjagers sokken nu in een two-pack te verkrijgen. De sokken zijn gemaakt met hoogwaardige materialen en hebben het Sneakerjagers logo op de kraag geborduurd. Of je nu Nike, adidas of New Balance sneakers draagt – de Sneakerjagers sokken passen bij elke fit.

Sneakerjagers sokken

De sokken zijn in samenwerking met Slay All Day ontworpen. Slay All Day is een bedrijf uit Amsterdam dat zich focust op het ontwerpen van kleding, accessoires en stationery. Het bedrijf heeft zijn roots in de hiphopcultuur. Daarnaast zijn worden alle producten in Portugal gemaakt, iets wat goed terug te zien is in de kwaliteit van de items.

Sneakerjagers sokken
Sneakerjagers sokken

De Sneakerjagers sokken zijn verkrijgbaar in de maten 36-42 en 43-46. Op de voet is de quote “WHAT’S ON YOUR FEET?” geplaatst. Want sneakers zijn meer dan alleen schoenen – het is een statement! De wit met zwarte colorway maakt het een sok die gemakkelijk te stylen is met elke sneaker.

De Sneakerjagers two-pack sokken zijn een knipoog naar je passie voor sneakers en zijn ontworpen voor ultiem comfort en stijl.

  • Materialen: 80% katoen, 17% polyamide en 3% elastaan
  • Maat: 36-42 en 43-46
  • Kleur wit/zwart
  • Gemaakt in Portugal

Giveaway

Bij aankoop van een two-pack Sneakerjagers sokken maakte je kans op een giftcard t.w.v. € 250 bij een Sneakerjagers partnershop naar keuze. Het enige wat je hoefde te doen was het volgende:

  • Koop een paar “Two Pairs Of Extremely Comfortable Socks” Sneakerjagers two-pack
  • Post een foto van je sokken op je Instagram met de #whatsonyourfeet en tag @sneakerjagers in je foto
  • Vergeet Sneakerjagers (@sneakerjagers) niet te volgen op Instagram en voilá!

Winnaar giveaway

De winnaar van de giveaway is bekend! De winnaar van de €250,- giftcard is Frits (@the.real.fritskemaat). Van harte gefeliciteerd met het winnen van de weggeefactie! Check snel je DM waarin we je informatie geven over je gewonnen prijs.

Het exclusieve “Two Pairs Of Extremely Comfortable Socks” Sneakerjagers two-pack is nog in een beperkte oplage te verkrijgen in de Sneakerjagers webshop. De sokken hebben gratis verzending vanaf €50 + een gratis Sneakerjagers sleutelhanger. De verzendkosten voor bestellingen onder €50 bedragen €4,95. Bekijk de sokken in detail hieronder en scoor je eigen exemplaar nu!

Wil jij ook een keer meedoen aan een van onze giveaways? Download de Sneakerjagers app en houd altijd onze Instagram (@sneakerjagers) in de gaten voor de volgende acties!

Sneakerjagers sokken
Sneakerjagers sokken
Sneakerjagers sokken