Skip to content
Newsfeed

Winner announcement – Sneakerjagers x Stadium Goods x Sneakerness giveaway

23 mei 2023 18:00
Winner announcement – Sneakerjagers x Stadium Goods x Sneakerness giveaway

Speciaal voor de komende editie van Sneakerness komt Sneakerjagers met een exclusieve giveaway. In samenwerking met Stadium Goods, Sneakerness en Jarritos, geeft Sneakerjagers meerdere spectaculaire prijzen weg, waaronder de Travis Scott x Air Jordan 1 WMNS Low ‘Olive’, de Jarritos x Nike SB Dunk Low ‘Phantom’ + exclusieve merch en natuurlijk tickets voor de aankomende Sneakerness editie in Amsterdam op 27 en 28 mei 2023.

We maken de winnaars hier bekend!

Sneakerness giveaway

In het weekend van 27 en 28 mei 2023 komt het grootste sneaker event weer naar Nederland. Sneakerness is een jaarlijks terugkerend evenement en is dé plek voor sneakerliefhebbers. Komende editie vindt plaats in de Kromhouthal in Amsterdam. In samenwerking met Sneakerness, Stadium Goods en Jarritos kun je nu tickets winnen voor het event + meer unieke prijzen.

De giveaway komt met drie verschillende prijzen. De eerste prijs wordt mogelijk gemaakt door Stadium Goods, een online marktplaats met een breed aanbod aan de laatste sneaker releases. Daarnaast kun je bij Stadium Goods ook streetwear en accessoires vinden. Houd onze nieuwspagina in de gaten voor meer nieuws over Stadium Goods. De tweede prijs wordt mede mogelijk gemaakt door Jarritos.

De prijzen:

  • Runner-up prijzen: drie keer 2x tickets Sneakerness 2023 (drie winnaars).

De winnaars

De winnaars van de Sneakerjagers x Stadium Goods x Sneakerness giveaway zijn bekend! Hieronder de Instagramaccounts van de gelukkige winnaars en hun gewonnen prijzen:

  • @joene980 – Travis Scott x Air Jordan 1 Low WMNS ‘Olive’ + 2x tickets Sneakerness 2023
  • @skytattoobuddha – Jarritos x Nike SB Dunk Low ‘Phantom’ + Jarritos Merchandise pack + 2 x tickets Sneakerness 2023
  • @snorlexxx, @shannenbijkersma & @timdebruin_ – 2x tickets Sneakerness 2023

De hierboven genoemde winnaars krijgen via de mail meer informatie over hun prijs. Namens Sneakerjagers; van harte gefeliciteerd met jullie gewonnen prijs! De prijzen komen jullie kant op en we zien jullie komend weekend. Lees hier alle voorwaarden van de giveaway.

Mocht je nog geen tickets hebben voor Sneakerness, kun je deze via de website nog verkrijgen. De tickets gaan per tijdslot. Let op: het eerste tijdslot op de zaterdag is al uitverkocht dus wees er snel bij! Klik op de button hieronder om je ticket voor de zaterdag of zondag te bemachtigen.

Sneakerjagers Giveaway 2023