Skip to content
Newsfeed

Sneakerjagers en Jonas Cozone komen met exclusieve giveaway

15 september 2022 11:55
Sneakerjagers en Jonas Cozone komen met exclusieve giveaway

Sneakerjagers en Jonas Cozone komen met een te gekke giveaway. Vanaf donderdag 15 september 2022 tot en met woensdag 21 september 2022 kun je kans maken op een gesigneerde exclusieve Sneakerjagers x Jonas Cozone print en een paar ‘Crepe Hemp’ Nike Air Max 1 in jouw maat! Wil jij één van deze prijzen winnen? Lees dan vooral verder!

Jonas Cozone

Cozone is een Belgische illustrator die bekend staat om zijn kleurrijke cartoons met een kenmerkende stijl. Hij maakt gebruik van verschillende dieren die Air Max sneakers en vintage streetwear dragen, wat volledig in zijn stedelijke thematiek past. Zijn passies als tekenen, sneakers, fashion en straatcultuur worden allemaal weergegeven in zijn art. Door deze unieke stijl is hij zeker geen onbekende in de scene.

giveaway
Sneakerjagers

Giveaway

Met dank aan Jonas Cozone en StockX is de eerste prijs die wij zullen weggeven een gesigneerde exclusieve Sneakerjagers x Jonas Cozone print en een paar Crepe Hemp Nike Air Max 1 in jouw maat. Maar hier blijft het niet bij! Er zal ook een tweede prijs zijn die bestaat uit een gesigneerde exclusieve Sneakerjagers x Jonas Cozone print.

Wil jij nou kans maken op één van deze prijzen? Let dan nu goed op! Het enige wat je hoeft te doen is de Sneakerjagers app te downloaden. Heb je de Sneakerjagers app al gedownload? Dan is het voor jou alleen nog maar gemakkelijker om kans te maken.

Ga naar de app en vind de giveaway banner in de release sectie, vervolgens klik je op de banner en doorloop je de stappen die worden aangegeven. Heb je alle stappen doorlopen? Dan maak je vanaf nu kans op een gesigneerde exclusieve Sneakerjagers x Jonas Cozone print en een paar Crepe Hemp Nike Air Max 1.

De giveaway loopt van donderdag 15 september 2022 12:00 uur tot en met woensdag 21 september 2022 12:00 uur. Hou vooral op donderdag 22 september 2022, de Sneakerjagers Instagram in de gaten, daar hoor je of jij één van de gelukkige winnaars bent. Terms & conditions >>

Waar wacht je nog op? Ga snel naar de Sneakerjagers app! Het team van Sneakerjagers wenst jullie veel succes met de giveaway!