Skip to content
Newsfeed

Sneaker steals uit de Nike Cyber Monday sale met 25% korting

27 november 2023 16:04
Sneaker steals uit de Nike Cyber Monday sale met 25% korting

Speciaal voor Cyber Monday komt Nike met hoge kortingen op vrijwel het gehele assortiment. Tot en met dinsdag 28 november 2023 profiteren Nike Members van 25% korting met de kortingscode SPRINT23. In de collectie vind je kleding, sneakers en accessoires voor het hele gezin.

Bekijk hier enkele sneaker steals.

Nike Cyber Monday

Afgelopen vrijdag was het Black Friday. Op deze dag komen winkels wereldwijd met de beste kortingen en deals. De dag valt na de Amerikaanse feestdag ‘Thanksgiving’ en dient als startschot van het seizoen van inkopen doen voor de feestdagen. Ook in Europa is Black Friday tegenwoordig een groot succes.

De maandag na de Black Friday, wordt de Cyber Monday genoemd. Tijdens deze dag worden de kortingen van Black Friday online gepresenteerd en zo ook bij Nike. Profiteer nu van hoge kortingen in de Cyber Monday collectie bij Nike.

Bij Nike profiteer je in de dagen rondom Black Friday van 25% korting op de gehele collectie (met enkele uitzonderingen). Om gebruik te maken van de kortingscode moet je Nike Member zijn. Als Nike Member profiteer je van de beste deals en andere voordelen. Mocht je nog geen lid zijn, klik dan snel op de knop hieronder.

Met de kortingscode SPRINT23 profiteer je nu van 25% korting op het grootste deel van de collectie. De kortingscode heeft een minimum bestedingswaarde van €50. Bekijk hieronder enkele Air Jordan 1 High, Nike Dunk Low en Air Max 90 steals uit de collectie. Klik op de knop hieronder om de gehele collectie te bekijken.

In dit artikel worden de steals dagelijks aangepast. Houd dus de nieuwspagina in de gaten voor de laatste updates!

Steals