Skip to content
Sneaker Shopping Guide

Sneaker Shopping Guide: de 10 beste Sneaker Winkels in Frankfurt

23 augustus 2023 09:00
Sneaker Shopping Guide: de 10 beste Sneaker Winkels in Frankfurt

De Duitse stad Frankfurt staat niet alleen bekend om zijn indrukwekkende architectuur, grote luchthaven en veelzijdige cultuur, een stedentrip naar de grootste stad van Hessen is ook de moeite waard voor wie graag winkelt. Vooral de Zeil, een van de bekendste winkelstraten van Frankfurt, biedt een verscheidenheid aan winkels, warenhuizen en boetieks die zeker het bezoeken waard zijn.

Mocht je een nieuw paar sneakers nodig hebben voor een bezoek aan de dierentuin, het Museum voor Moderne Kunst of de prachtige Palmengarten, dan vind je hier alles wat je nodig hebt. In dit artikel lees je waar je de beste sneakers in Frankfurt, Duitsland kunt kopen. Welkom bij de Sneaker City Shopping Guide Frankfurt.

43 Einhalb Store

Echte sneakerliefhebbers zullen de winkel 43einhalb zeker kennen van de webshop, die een grote selectie sneakers en streetwear biedt. Op een steenworp afstand van de beroemde Zeil winkelstraat vind je de vestiging van 43einhalb. De winkel biedt een onvergetelijke winkelervaring met evenementen, coole muziek, zeldzame modellen en uitgebreid advies. Daarnaast heb je de kans om de twee oprichters Olli en Mischa te ontmoeten, die de winkel vernoemd hebben naar hun gezamenlijke schoenmaat.

Adres: Stiftstraße 36, 60313 Frankfurt am Main, Duitsland

Openingstijden: Maandag tot vrijdag: 12:00 – 19:00 uur, zaterdag: 11:00 – 19:00 uur

Instagram: @43einhalb

43einhalb

Valued Sneakerstore

Als je op zoek bent naar speciale zeldzaamheden en moeilijk te vinden sneakers, ga dan naar het MyZeil winkelcentrum en bezoek de Valued Sneaker Store. De store is expert op het gebied van authenticatie en controleren erg paar zorgvuldig, voordat ze aan de collectie toegevoegd worden.

Adres: MyZeil, EG, Zeil 106, 60313 Frankfurt am Main, Duitsland

Openingstijden: Maandag t/m donderdag: 10.00-20.00 uur, vrijdag en zaterdag: 10.00-22.00 uur

Instagram: @valued.de

valued

MBCY Store

De MBCY winkel van Solebox ligt midden in het levendige centrum van Frankfurt. Wanneer je door de stad slentert, kom je bijna automatisch langs de boetiek met zijn stijlvolle interieur en houten lambrisering. Hier kun je terecht voor geselecteerde kleding, sneakers, accessoires, sieraden, maar ook voor interieur- en nicheparfums. Shop hier online bij MBCY >>

Adres: Kaiserstrasse 23, 60311 Frankfurt am Main, Duitsland

Openingstijden: Maandag t/m zaterdag: 10:00 – 19:00 uur

Instagram: @mbcystore

Snipes

Snipes is een sneakerwinkel waar je in elke stad goed terecht kunt. Ook in Frankfurt vind je verschillende winkels in het centrum. Op de terugweg van de dierentuin van Frankfurt kun je een korte omweg maken naar de Schäfergasse. Hier vind je een breed scala aan merken, als adidas, Nike, Karl Kani, Reebok, Vans en nog veel meer streetwear merken.

Mocht je tijdens je reis naar Frankfurt niet langs de winkel komen, kun je het aanbod natuurlijk ook via de Snipes webshop bekijken.

Adres: Schäfergasse 6-8, 60313 Frankfurt am Main & Europa-Alee 6, 60313 Frankfurt am Main, Duitsland

Openingstijden: Maandag tot zaterdag: 10:00-20:00 uur

Instagram: @snipes

Snipes

Foot Locker

Met meer dan 2700 winkels wereldwijd is Foot Locker nu in vrijwel elke stad te vinden. De winkelketen voorziet je van de nieuwste trendproducten en verwelkomt je met open deuren in de hoofdwinkelstraat Zeil en in de Schillerstraße.

Mocht je je favoriete item opnieuw willen bemachtigen, check dan de webshop van Foot Locker. Hier heb je ruime keuze aan topmerken sneakers en kleding.

Adres 1: Zeil 83, 60313 Frankfurt, Duitsland
Adres 2: Schillerstraße 2, 60313 Frankfurt, Duitsland

Openingstijden: Maandag tot zaterdag: 10:00 – 20:00 uur

Instagram: @footlockereu

FAZ

The Listener

Plan wat tijd in voor je bezoek aan The Listener, want er is veel te zien op de verkoopvloer van 500 m² die zich uitstrekt over twee verdiepingen. De conceptstore richt zich op tijdloze stukken en ongewone ontwerpen. Het concept is gebaseerd op labelmerken met een uitgebreide geschiedenis, gefocust op vakmanschap en hoge kwaliteit. Naast de indrukwekkende architectuur in het gebouw, is het assortiment minstens net zo bijzonder. Zeker het bezoeken waard.

Adres: Stephanstraße 3, 60313 Frankfurt am Main, Duitsland

Openingstijden: Maandag tot zaterdag 10:00 – 12:00 uur & 13:00 – 20:00 uur, zondag: 11:00 -20:00 uur

Instagram: @listenerfrankfurt

adidas Store

Als je op de Zeil bent, is de adidas winkel er eentje die je niet wilt missen. In de winkel in de hoofdwinkelstraat vind je de nieuwste sneakers, sportkleding en accessoires. De winkel is verdeeld over verschillende verdiepingen. Op de onderste verdieping vind je vooral casual mode en op de eerste verdieping hangt de sportkleding. Het assortiment omvat Originals, Running, Football & Training en actuele collecties.

Op de officiële website van adidas vind je een overzicht van de huidige stijlen en aanbiedingen.

Adres: Zeil 105, 60313 Frankfurt am Main, Duitsland

Openingstijden: Maandag t/m zaterdag: 10.00 – 20.00 uur

Instagram: @adidas

Zeilffm

Dit waren een aantal beste sneaker- en streetwearwinkels die je in Frankfurt kunt bezoeken. Met zo’n brede selectie aan winkels zou iedereen moeten kunnen vinden wat hij zoekt. Of je nu op zoek bent naar een zeldzaam paar of gewoon een paar nieuwe sneakers nodig hebt, de kans is groot dat je ze in Frankfurt vindt.

Mocht je nog meer stedentrips gepland hebben staan en geen toffe winkels wilt missen, bekijk dan zeker onze andere shopping guides.