Skip to content
Newsfeed

Sneakerjagers Sneaker of the Year 2023: De eerste ronde is van start gegaan

15 december 2023 13:00
Sneakerjagers Sneaker of the Year 2023: De eerste ronde is van start gegaan

Het jaar 2023 nadert zijn einde en heeft ons een overvloed aan opmerkelijke sneakers gebracht. Om het beste paar van het jaar te bepalen, komt Sneakerjagers met de Sneaker of the Year 2023 competitie! De eerste ronde is officieel begonnen, en jij hebt vanaf nu de kans om jouw stem uit te brengen op de meest favoriete sneakers van het afgelopen jaar.

In de Sneakerjagers app staan 32 sneakers klaar om beoordeeld te worden. Jouw stem zal helpen bepalen welke 16 sneakers doorgaan naar de volgende ronde. Je kunt stemmen op sneakers als de Travis Scott x Air Jordan 1 Low collab, maar ook kun je jouw stem uitbrengen op de MSCHF Big Red Boot of de geliefde adidas Samba OG. Daarnaast maak je met het stemmen kans op het winnen van de sneaker van het jaar (deze prijs wordt mede mogelijk gemaakt door StockX). Hoe vaker je stemt, hoe hoger de kans op winst.

Je hebt tot en met 17 december 23.59 de tijd om de eerste stemmen uit te brengen. Haast je naar de app en breng je stem uit op jouw favoriet. Blijf op de hoogte om te zien welke sneakers de eerste ronde zullen overleven en doorgaan naar de volgende fase van de zoektocht naar de Sneaker of the Year 2023. En, aan het einde van de rit win jij misschien wel The Sneaker of the Year! Bekijk alle App Promotion Terms hier.

Wil je meer lezen over de sneakers die door het team van Sneakerjagers geselecteerd zijn? Klik dan op de button!

sneaker of the year