Skip to content
Newsfeed

Sneaker District is nu ook te vinden bij Sneakerjagers

18 juli 2023 07:34
Sneaker District is nu ook te vinden bij Sneakerjagers

We hebben goed nieuws! Want Sneakerjagers verwelkomt Sneaker District. Vanaf juli 2023, is de Nederlandse store te vinden in onze zoekmachine. Hiermee vergroten wij ons aanbod, om jou de ultieme sneakerervaring te blijven bieden. Samen met Sneaker District kijken we ernaar uit om jou te voorzien van de nieuwste releases, limited editions en unieke samenwerkingen.

Sneaker District

Sneaker District is een bekende naam in de sneakerwereld. Deze Nederlandse sneaker- en streetwearwinkel werd opgericht in 2010 en heeft sindsdien een indrukwekkende reputatie opgebouwd. Een van de voornaamste kenmerken van Sneaker District is hun populaire webshop, waar ze sneakers en streetwear verkopen in meer dan 40 landen.

Naast de webshop hebben ze ook twee fysieke winkels, één in Antwerpen en één in het hart van Amsterdam. Hier worden regelmatig evenementen en feesten georganiseerd voor de community.

Bij Sneaker District vind je een breed scala aan bekende merken, waaronder Nike, Reebok, ASICS, New Balance, PUMA en adidas. Ze bieden een diverse selectie aan stijlen, variërend van klassieke retro-sneakers tot de nieuwste high-performance modellen. Al deze merken en stijlen worden vanaf juli 2023 aangeboden in de Sneakerjagers zoekmachine.

Een voorproefje

Met de toevoeging van Sneaker District aan onze zoekmachine ben je altijd op de hoogte van de nieuwste sneakers en limited editions. Maar we begrijpen dat mooie woorden alleen niet genoeg zijn. Daarom geven we je hieronder een voorproefje van wat ze aanbieden.

adidas Gazelle Dark Green / Off White

adidas gazelle

Allereerst deze adidas Gazelle, die bekend staat om zijn veelzijdigheid. De sneaker kan moeiteloos worden gestyled, of je nu gaat voor een casual look of een meer chique uitstraling. Deze sneaker past perfect bij elke gelegenheid en shop je nu bij Sneaker District!

New Balance BB550PWG White / Cream / Grey

Net als de adidas Gazelle shop je ook verschillende colorways van de New Balance 550 bij Sneaker District. Deze witte kleurstelling is een tijdloos ontwerp die elke outfit een frisse en moderne uitstraling geeft.

New Balance 550

Karhu Aria 95 Silver Lining / Peach Whip

Karhu area 95

Als laatste hebben we de Karhu Aria 95, die een perfecte balans biedt tussen stijl en comfort. Met zijn tijdloze uitstraling en ongeëvenaard comfort is deze sneaker een waardevolle toevoeging aan elke sneakercollectie. Beschikbaar bij Sneaker District!

Het maakt niet uit naar wat voor sneakers je op zoek bent, vanaf juli 2023 kun je het het gehele aanbod van Sneaker District bij Sneakerjagers vinden. Typ gewoon de schoen waar je naar op zoek bent in de zoekbalk en ontdek een wereld vol stijl en comfort. Dus waar wacht je nog op? Begin jouw sneakeravontuur vandaag nog!