Skip to content
Upcoming

SLEEPER SNEAKER: Nike Air Force 1 ’07 ‘Rucker Park’

2 juli 2020 21:00
SLEEPER SNEAKER: Nike Air Force 1 ’07 ‘Rucker Park’

Het is één van de meest iconische modellen van Nike, de Air Force 1. Een tijdje geleden verscheen de Air Force 1 ’07 in een ‘Rucker Park’ colorway, maar volgens Tim & Tom heeft deze colorway toch net iets te weinig aandacht gekregen dan dat deze sneaker verdiend. Vandaar een plekje voor deze Nike Air Force 1 ’07 ‘Rucker Park’ als SLEEPER SNEAKER in het programma ‘TIM & TOM IN DE RIJ’.

De Air Force 1 debuteerde als basketbalschoen, maar is tegenwoordig uitgegroeid tot een populaire sneaker die je veel in het dagelijkse leven tegenkomt. Daarnaast is het model ook de eerste sneaker die beschikt over de Nike Air technologie.

Nike Air Force 1 ’07 ‘Rucker Park’ | CT2585-100

Met de ‘Rucker Park’ colorway eert Nike natuurlijk het Rucker Park dat ligt in New York City. In het park hebben een aantal historische basketbal activiteiten plaats gevonden. Om dit iconische park te eren heeft Nike besloten om een colorway te creëeren op de Air Force 1 ’07.

De sneaker beschikt over een clean, maar toch een opvallend kleurenpallet. Zo zien we de klassieke witte kleur terug met een contrasterende, levendige oranje kleur. Het bovenwerk bestaat voornamelijk uit stevig leer in een witte kleur met hierop oranje details. Zo is alle stitching verwerkt in een oranje kleur. Ook de stitching op de Swoosh en de tong zijn oranje van kleur. Als finishing touches is er op de veters een clip bevestigd met een basketbal erop. Ook staat er op de buitenkant een oranje Swoosh met hier doorheen de cijfers 10039. Dit is de postcode van het park.

De sneaker is nog altijd verkrijgbaar bij een aantal shops. Check onze Releasekalender voor een volledige Storelist Overview. Scroll naar beneden voor foto’s van de Air Force 1. Benieuwd naar wat er de komende tijd zal releasen? Check Sneakerjagers dagelijks voor het laatste nieuws!

Nike Air Force 1 '07 'Rucker Park'

CT2585-100 · Prijs vanaf €93,-

Naar alle aanbieders
Force 1 '07 Rucker
Force 1 '07 Rucker
Force 1 '07 Rucker
Images by Asphaltgold