Skip to content
Newsfeed

size? en Puma eren jubileum van ‘The Godfather’

2 februari 2022 12:30
size? en Puma eren jubileum van ‘The Godfather’

size? en Puma eren het vijftigjarig jubileum van ‘The Godfather’. ‘The Godfather’ kwam in 1972 voor het eerst in de bioscoop en is geregisseerd door Francis Ford Coppola. Om het jubileum te vieren hebben size? en Puma samen drie sneakers ontworpen die verschillende momenten uit de film representeren.

Het model dat drie keer wordt gebruikt in dit pack is de Puma Palermo. Het silhouet heeft een jaren zeventig uitstraling. Daarnaast is Palermo een grote stad in Sicilië en is het alleen maar passend om deze sneaker te gebruiken voor het jubileum van de film over Italiaanse maffia.

De drie scènes die als referentie worden gebruikt zijn de bruiloft, de bar en het restaurant. Elke scène heeft een eigen colorway en eigen quote. Zo is de colorway voor de bruiloft groen met beige en staat er onder het Palermo label “We go to the mattresses”.

‘The Bar’ heeft een licht kleurenschema met rode en blauwe accenten. De quote die bij dit paar hoort is “Leave the gun, take the cannoli”. De laatste colorway is ‘The Restaurant’ en is blauw met roze. “It’s not personal, it’s strictly business” staat onder het label.

Van elke colorway van het size? x Puma Palermo ‘The Godfather’ pack zullen er vijfhonderd releasen. Op vrijdag 4 februari zullen de paartjes bij size? releasen.

size? x Puma Palermo 'The Wedding'
size? x Puma Palermo 'The Bar'
size? x Puma Palermo 'The Restaurant'