Skip to content
Brand

Sidestep komt met een speciale Moederdag korting

6 mei 2022 09:43
Sidestep komt met een speciale Moederdag korting

Op 8 mei worden alle moeders in het zonnetje gezet tijdens Moederdag. Dit viert Sidestep met een speciale kortingscode op dames items. Met de kortingscode MOM15 profiteer je van 15% korting op geselecteerde dames items. De sale loopt van 6 tot en met 9 mei 2022. Bekijk onze favoriete picks.

Nike Blazer Mid ’77 Jumbo

Nike Blazer Mid '77 Jumbo
Nike Blazer Mid '77 Jumbo

We beginnen onze top picks met een opvallend silhouet. De Nike Blazer Mid ’77 Jumbo haalt zijn inspiratie uit de Blazer Mid ’77 en voegt een grote Swoosh toe aan het model. De kraag is van elastisch materiaal. De tong heeft een extra element gekregen. Oranje details verschijnen op de neus en tong.

Converse Run Star Hike

Converse Run Star Hike
Converse Run Star Hike

De Converse Run Star Hike heeft een grove buitenzool. De sneaker kleurt off-white en heeft een verhoogde middenzool gekregen. Op de hiel is het Converse embleem gezet. De buitenzool combineert de kleuren zwart en bruin. Ook dit paartje is met kortingscode MOM15 af te rekenen.

adidas Ozweego

adidas Ozweego
adidas Ozweego

De adidas Ozweego is er eentje voor de sportieve moeders. De sneaker kleurt off-white en heeft een sportief silhouet. De middenzool heeft verschillende elementen gekregen. Op het middenpaneel zijn de drie adidas strepen gezet. Op de hiel is een treklus geplaatst.

Nike Air Max 90

Nike Air Max 90
Nike Air Max 90

De Nike Air Max 90 heeft een beestachtige look. Het paartje combineert verschillende materialen en prints. De upper kleurt wit. De mudguard kleurt paars en de overlays op het middenpaneel kleuren geel. Het element op de hiel heeft een hairy feel. Op de tong en hiel komt het Nike logo naar voren.

UGG Fluff Yeah Slide

UGG Fluff Yeah Slide
UGG Fluff Yeah Slide

Ook de UGG Fluff Yeah Slide is met de Sidestep Moederdag korting te verkrijgen. Het item heeft een zachte feel en kleurt off-white. Op de hiel is een hiel strap gezet. Deze houdt de slof op zijn plaats. Hierop is het logo van UGG gezet.

Reebok Classic Leather

Reebok CLASSIC LEATHER
Reebok CLASSIC LEATHER

De Reebok Classic Leather heeft een retro look. De sneaker kleurt van top tot teen wit en heeft het Reebok logo op het bovenwerk gezet. Deze kleurt hier rood met blauw. De upper is van leer en op de neus zijn perforatiegaatjes gezet. Ook op de hiel komt het Reebok logo terug.

Nike Air Max 90 Terrascape

Nike Air Max 90 Terrascape
Nike Air Max 90 Terrascape

De Nike Air Max 90 Terrascape is een sneaker die met oog op duurzaamheid is gemaakt. De sneaker kleurt off-white en heeft een geruiten motief op de upper. De Swoosh kleurt beige en matcht met de details op de hiel. De zool is met Nike Grind gemaakt en heeft een gespikkelde look.

Asics Gel-kayano 14

Asics Gel-kayano 14
Asics Gel-kayano 14

De Asics Gel-kayano 14 heeft een retro look en combineert de kleuren rood, wit en zilver. De GEL-technologie in de tussenzool zorgt voor demping en comfort. De upper is van mesh en kleurt wit. De zilveren overlays hebben een dynamische vorm en geven de sneaker zijn retro uitstraling.

adidas Superstar

adidas Superstar
adidas Superstar

De adidas Superstar heeft een iconisch silhouet. Dit paartje kleurt wit en heeft een gevlekt patroon op de drie strepen op het middenpaneel. Op de hiel komt dit patroon terug. De gouden details geven de sneaker een chique twist. De shell-toe is kenmerkend voor het Superstar model.

Nike Dunk Low

Nike Dunk Low
Nike Dunk Low

Onze laatste pick uit de Sidestep Moederdag collectie, is deze Dunk Low. De sneaker combineert, evenals de eerder hierboven getoonde Air Max 90, verschillende materialen en prints. De upper kleurt wit en de overlays komen in panterprint. De sneaker heeft een asymmetrisch design. Op de kraag is een element met een hairy feel geplaatst.

De Moederdag bij Sidestep loopt van 6 tot en met 9 mei 2022. Vergeet bij het afrekenen niet de kortingscode MOM15 toe te voegen en profiteer van 15% korting. Let op: deze kortingscode is op geselecteerde items uit de dames collectie toe te passen.

Neem je liever zelf een kijkje in de Sidestep dames collectie? Klik dan op de knop hieronder.