Skip to content
Staff Picks

Shop populaire looks voor dames bij PUMA

15 oktober 2023 07:06
Shop populaire looks voor dames bij PUMA

Op zoek naar een specifieke look zoals een sportieve outfit om in te gaan hardlopen en basketballen of ben je nog op zoek naar de perfecte herfstlook? Blijf dan zeker lezen, want in dit artikel laten we je volledig inspireren door de fantastische stijlen van PUMA!

Cozy Herfst

Met een lange trui jurk van teddy stof en een paar witte basic sneakers, creëer je de perfecte herfstlook.
Met het koudere weer wordt het wat lastiger om jurken te dragen, maar PUMA heeft dé oplossing voor je: een jurk die ook in de koelere maanden comfortabel te dragen is. Dankzij de dikke teddy stof blijf je heerlijk warm en zit je ook nog eens comfortabel, terwijl je er stijlvol uitziet! Daarnaast is een basic witte sneaker perfect om onder deze jurk te combineren!

Hardloop fit

Klaar om lekker een stukje te gaan hardlopen? Deze hardloop outfit is namelijk perfect om lekker in te rennen en bewegen. PUMA staat bekend om het aanbieden van hoogwaardige hardloopproducten, en de hardloopschoenen van dit merk zijn synoniem met comfort en demping. Al helemaal deze sneakers genaamd de PUMA x lemlem Velocity NITRO 2.

Deze sneakers bieden veel comfort tijdens het rennen, en door de Black-Pink Glimmer kleuren loop je ook nog is in stijl. Het roze hardlooppak van PUMA is ook zeker niet te missen tijdens je dagelijkse rondje. Want de hardloopkleding zit er fijn en luchtig waardoor je makkelijk kan bewegen.

Outdoor looks

Herfst brengt een hoop slecht weer met zich mee. Voor degenen die het heerlijk vinden om regelmatig buiten te zijn heeft PUMA daarvoor de perfecte outfits in huis. Met waterdichte jassen en broeken blijf je warm en droog, en om je fit compleet te maken, zijn er waterdichte outdoorschoenen beschikbaar. Deze bieden veel comfort tijdens het lopen en houden je voeten ook luchtig wat erg fijn is voor lange afstanden.

Trendy basketbal

Tegenwoordig zijn de looks rondom basketbal weer helemaal in! Dat komt allemaal door de basketbal jerseys, deze worden gedragen tijdens het spelen. Maar tegenwoordig is een jersey ook goed te combineren met een alledaagse look. PUMA heeft een prachtige collectie als het gaat om basketbal, en waarmee je je looks helemaal compleet kunt maken!

Op zoek naar meer looks en inspiratie? Neem dan zeker even een kijkje op de pagina van Sneakerjagers Staff Picks, hier ontdek je meer over outfits en de nieuwste trends. Daarnaast zijn alle bovenstaande artikelen natuurlijk te vinden op de website van PUMA!