Skip to content
Newsfeed

Shop New Balance stijlen bij AFEW en krijg 15% korting

14 april 2023 17:17
Shop New Balance stijlen bij AFEW en krijg 15% korting

Als je dit weekend zin hebt om te shoppen en nieuwe items voor het voorjaar wil scoren, dan moet je zeker even kijkje nemen bij AFEW. Hier kun je trendy stijlen van New Balance voor een goedkoop prijsje scoren. Het enige wat je hoeft te doen is de code ‘SJ15NB’ toe te voegen aan je winkelwagen om te profiteren van 15% korting. Let op! de actie loopt van 14 april 2023 tot en met 16 april 2023.

T-shirts voor zonnige dagen

In de zon zitten in een T-shirt en genieten van het weer. Het is iets waar we allemaal naar uitkijken. De beste manier om dit te doen is met de chill print shirts van New Balance, die zorgen voor een casual look met hun losse pasvorm. Het assortiment biedt een verscheidenheid aan kleurstellingen en verschillende prints die je zeker klaarmaken voor de zonnige dagen.

Sneakers

Een paar nieuwe kicks zijn natuurlijk altijd welkom. Ook op de populaire klassiekers van New Balance krijg je korting. Als je al een tijdje een oogje hebt op de silhouetten, dan is dit het moment om ze te shoppen.

Items voor een extra laag prijs

De tijden komen er weer aan dat je perfect een trui of een dun jasje over je shirt heen kunt trekken en zo gemakkelijk een chille outfit kunt creëren. AFEW heeft ook een paar New Balance stukken voor je in de aanbieding.

Dit zijn slechts enkele van items die je zou kunnen scoren. Als je nieuwsgierig bent, bekijk dan snel alle producten in de sale voordat de beste items zijn uitverkocht. Voer de code ‘SJ15NB’ in bij AFEW en krijg 15% korting tot 16 april 2023.

Op onze nieuwspagina informeren we je altijd over de laatste kortingsacties en alles wat er verder gebeurt in de wereld van de sneakers.